BlueChris Οκτώβριος 26, 2007 Author #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Λοιπόν έχω τελειώσει και το μηχάνημα δουλεύει κανονικά. Μέχρι να τρυπήσω τα πλαϊνά του κουτιού έχω τα 2 ψυγεία το ένα πάνω από το άλλο ενώ όταν τρυπήσω τα πλαϊνά θα μπουν πλάγια τα ψυγεία ένα στο αριστερό πλαϊνό κάτω και ένα στο δεξί πλαϊνό. Εδω σκέφτομαι ή να βάζουν αέρα και τα 2 προς τα μέσα και από πίσω από το κουτί να βγαίνει ο ζεστός αέρας από τους 2 8άρηδες ή να βάζω αέρα από την αριστερή μπάντα να υπάρχει εκεί το 3πλο με τους ανεμιστήρες του να ρουφάνε και μετά το 2πλό να βγάζει έξω από το δεξί πλαϊνό... προσανατολίζομαι στον 2ο τρόπο. Έτσι όπως είμαι που αφαίρεσα το push pull στο 3πλό για να χωρέσει το 2πλό από πάνω έχω ανέβει 10c στη CPU και μάλιστα χωρίς την 8800 που την έχω βγάλει με το block της και είμαι προσωρινά με μια 7950GT. Όπως είπα και στο thread του p5k και overclock δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά σε overclock αν και μάλλον με κόβει η cpu γιατί είναι ποιο ανεβασμένη η θερμοκρασία της. Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες για να δείτε τον πανικό . Επίσημα το κουτί κλείνει κανονικά και δεν φαίνεται και τίποτα απλά έχει φτάσει τα 35κιλά και κάνω άρση βαρών κάθε φορά που κάνω δουλειά πάνω του )(#*#()Π*&$*#@. τα block της ΕΚ τα block πλάγια για το φίλο Σκαθαροζούμη να δει το πάχος τους. κοντινή στο mb όλο το πανηγύρι. το διάγραμμα του μεικτού κυκλώματός μου το οποίο είναι με ένα τανκ. Dont try this at home ... all stands is been held by proffesional stundmens. Υ.Γ. Είναι οφθαλμοφανές πως έμεινα από σωλήνες και έβαλα κάτι παλιούς του φίλου chillout Που είχαν παλιά κόκκινο uv μέσα... σύντομα θα τους αλλάξω με καινούργιους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 26, 2007 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 χρησταρα καλοδουλευτολιγο πανικος ρε μαστορανα σου πω , μεσα στην tygon δουλευεις?οχι τπτ αλλο να παρουμε κανα σωληνα τσαμπαρε ποσα μετρα πηρες , αυτοι ειναι πανακριβοι !12 το μετρο τους πουλανεαισχοςεγω δεν ξαναπερνωμια παρατηρηση προσωπικη ειναι οτι εγω ΔΕΝ θα εβαζα τοσο χοντρους σωληνες στα μικρα μπλοκακιαανετα παιζανε με πιο μικρη σωληνιτσα και διακριτικηκαι δεν χρειαζονταν τα 2 ψυγειαεγω αλλιως τοχω σχεσιασει το δικο μουμην γεμιζω γραμμες εδω τωραετσι και αλλιως στηθηκεοτι χρειαστεις εγω εδω ειμαιτοχεις κανει btx e?καλη μοντα αλλα γιατι η μητρικη δεν κατεβαινει πιο κατω?ειναι ετσι το κουτι?ο αερας ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑθα τον βαζεις μεσα απο πισω στον χωρο που ειναι τα ψυγεια αναμεσα τουςμετα τα ψυγεια θα τον παιρνουν κ θα τον περνανε απο μεσα τουςκαι θα τον πετανε εξω αριστερα και δεξιαετσι θα το κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 26, 2007 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 το τροφοδοτικο που πεταει τον αερα?κατω ή πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 26, 2007 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 ρε μαν έχεις κάνει ένα κυκλωμα με 2 αντλιες και 2 ψυγεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 26, 2007 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 δεν ειναι το θεμα τι εχει κανειτο θεμα ειναι οτι ελπιζω να ΜΗΝ το σκεφτηκε μονος του να το κανειευχομαι να τοχει δει καπου γιατι τοσο πολυπλοκο που ειναι παιζει να εχει γινει μεγαλο λαθος...γιατι στο σχεδιαγραμμα εχει κανει ενα κυκλωμα και οχι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 26, 2007 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 ωχ.Μαν άμα φτιάξεις 2 ξεχωριστά κυκλώματα θα δείς πάνω απο 5 βαθμούς σε load κάτω.Στο χαλαρό πάνω απο 5.Είναι καρα λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Οκτώβριος 26, 2007 Author #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Όχι ρε 1 μέτρο έχω πάρει όλα τα άλλα είναι ψιριστική από το γιάννη (chillout), τα χρωστάω και θα του πάρω όταν κάνει update... πάντως ξέρω που είναι η αντιπροσωπεία στην Καβάλας... Για τους σωλήνες που λες έχεις δίκιο είναι χοντροί... αλλά ρε συ αφού η ριμάδα η τρύπα στο block είναι για 1/2 να το πνίξουμε το πράμα με μικρότερους? ξέρω γω δεν θα παιδεύεται η αντλία περισσότερο?Λες με το 3πλό μόνο να είμαι ΟΚ? με έσκισες τώρα.... πάντως παλιά που είχα το μονό μετά την Apogee να ψύχει λίγο πριν την 8800 έκανε δουλίτσα... στο κύκλωμά μου βλέπεις τπτ περίεργο? δεν είναι ακριβώς 2 ξεχωριστά κυκλώματα γιατί τα νερά τους μπλέκονται σε 1 τανκ... το έκανα έτσι ούτως ώστε αν κάτι είναι ποιο αδύναμο στο να κατεβάσει θερμοκρασία ή κάποιο ανεβάζει παραπάνω να εξισορροπείται το έργο όλο.Με ενδιαφέρει να μου πεις πως το έχεις σχεδιάσει.. άσε έχω κάψει πολύ φαιά ουσία με το πράμα και ακόμα δεν έχω καταλήξει πουθενά και όσο πάει μπλέκω και περισσότερο...Ε.... κινέζος... τι BTX? εννοείς το πλακάκι που είχε το κουτί έξτρα? δεν το έχω βάλλει και εκεί είναι η θέση του ΜΒ στο συγκεκριμένο κουτί... αν λέω μ@λ@κί@ να με διορθώσει κάποιος αλλά μου φαίνεται σωστό.... δεν βίδωνε και αλλιώς εξάλλου και πόσο κάτω να πάει ρε συ? 2 πόντοι μένουν μέχρι το ενδιάμεσο χώρισμα.Α και στο σχεδιάγραμμα εννοείται το νερό πάει από κάτω προς τα πάνω στη σειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Οκτώβριος 26, 2007 Author #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Είναι ένα κύκλωμα που σπάει σε 2 υποκυκλώματα ... το καθένα κάνει την πορεία του και στο τέλος καταλήγουν στο ίδιο τανκ... δεν έχω λάθος ροής είναι 100% σίγουρο το είδα και με τον chillout ο οποίος βέβαια και εκείνος τσίριξε που το έκανα έτσι... αλλά εξηγώ γιατί το έκανα από πάνω.Το τροφοδοτικό ρουφάει από ένα 12άρι που έχει μέσα του από κάτω και τον βγάζει πίσω έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Οκτώβριος 26, 2007 Author #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Οκ σε έποιασα με τον αέρα... έχω έναν 12άρι μπροστά που βάζει αέρα... θα τουμπάρω και τους 2 8άρηδες πίσω κάτω να βάζουν και αυτοί και τα ψυγεία αριστερά και δεξιά θα βγάζουν... σωστό και ωραίο.. φτάνει να μην ανεβάζει ζέστη όλος ο χώρος εκεί γιατί αλλιώς που στο λέω βγάζω όλη τη ζέστη από όλο το κουτί όλη πίσω και ανεβαίνει πάνω και φεύγει... ... θα δείξει... λογικά είναι ποιο σωστή η δικιά σου σκέψη... θα ζεσταίνω και ποδαράκια το χειμώνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 26, 2007 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris Είναι ένα κύκλωμα που σπάει σε 2 υποκυκλώματα ... το καθένα κάνει την πορεία του και στο τέλος καταλήγουν στο ίδιο τανκ... δεν έχω λάθος ροής είναι 100% σίγουρο το είδα και με τον chillout ο οποίος βέβαια και εκείνος τσίριξε που το έκανα έτσι... αλλά εξηγώ γιατί το έκανα από πάνω. Το τροφοδοτικό ρουφάει από ένα 12άρι που έχει μέσα του από κάτω και τον βγάζει πίσω έξω. Θές να με ακούσεις και να κάνεις 2 ξεχωριστά? Παίζεις σε κλειστό και μικρό κύκλωμα. ΤΠΤ δεν ειναι ανεξάρτητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 26, 2007 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 ποπο μπερδεμαακου καλα χρισταραπρωτον ο ΑΝ7 ειναι μαστορας οχι μλκιεςνα τον ακουςαπο την αρχη σουπα οτι κατι δεν παει καλαλοιπον ακουσεθα κανεις 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ αν θες να κρατησεις τα 2 ψυγειατο ενα θαναι το βαρυ και το αλλο το ελαφρυστο βαρυ θαχεις το τανκστο ελαφρυ θα το κανεις κλειστο , δηλαδη ΔΕΝ θα εχει τανκ , θα εχει μονο εξαερωσητωρα τι εννοω BTXεννοω οτι η μητρικη ρε μαστορα ειναι αναποδαδεν ειναι κανονικατο κουτι σου απο δεξια δεν ανοιγει?ε ολα τα κουτια ανοιγουν απο αριστερα αν ειναι ΑΤΧτεσπα πολυ που μας ενοιαξε αυτο τωρατι εννοω για τους σωληνες τους λεπτουςεννοοω ΝΑΙ ΜΕΝ να ειναι μιση ιτζα απο μεσα αλλα απεξω ναναι απλοι σωληνες κανονικοι και οχι θηριααν και εδω που τα λεμε και να μην ηταν μιση ιτντσα παλι καλα θαταν απο πλευρας ροηςθα πιανουν λιγο χωροθα ειναι πιο κοντοιπιο μανιτζεβελοιστα βαρια οι μεγαλοι σωληνεςστα ελαφρια οι μικρουλιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Οκτώβριος 26, 2007 Author #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Μαζί σου αλλά πρέπει να καταλάβω γιατί θα κερδίσω σε κάτι αν το κάνω... εξήγησέ το μου και το κάνω... νταξ μου λείπε ένα τανκ αλλά δεν έγινε κάτι θα βρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 26, 2007 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 επιμονη να εχεις 2 κυκλωματα αλλα οκρε χρησταρα δεν καταλαβαινεις οτι μπερδευεις 2 νερα απο 2 διαφορετικες πηγες μεταξυ τους?οποιο ειναι πιο κρυο το ζεσταινειςΜΗΝ παρεις δευτερο τανκαλλο η υπερβολη αλλο το πρεπειΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙμπερδεμα θα κανεις , θα γεμιζεις απο 2 μεριες και θα σου πιασουν και χωρο και αποτι βλεπω δεν τον εχεις και αφθονο...επισης υποψιν δεν ειπαμε να πεταξεις τα 2 ψυγειαμπορεις να τα βαλεις και παραλληλα αν δεν θες 2 κυκλωματαεδω που εφτασες ομως θα κρατησεις τα 2 κυκλωματακαρτα και επεξεργαστης στο ενα το μεγαλο το βαρυ με σωληναρες και το μικρο με ολα ταλλα και μικρους σωληνες μανιτζεβελους Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 26, 2007 #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Κορμι,με ένα κύκλωμα θα πεθάνει. Όλα τα μπλοκ που έχει πάνω είναι flow killers Αρχική απάντηση από BlueChris Μαζί σου αλλά πρέπει να καταλάβω γιατί θα κερδίσω σε κάτι αν το κάνω... εξήγησέ το μου και το κάνω... νταξ μου λείπε ένα τανκ αλλά δεν έγινε κάτι θα βρώ. με ένα κύκλωμα 2 αντλίες και γενικώς έτσι όπως το έκανες δεν έχεις καθόλου σωστή κυκλοφορία εις βάρος και των "2" κυκλωμάτων. Όπως είπε το κορμί από πάνω μπορείς να μην βάλεις τανκ απλά να βάλεις ένα Τ εξαέρωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 26, 2007 #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 εληξε σκαθαρι σπικινγκ :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 26, 2007 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από BeetleJuice εληξε σκαθαρι σπικινγκ :P θα σε λιώσω και θα κάνεις κρατς κρατς κοίτα τι πρόσθεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Οκτώβριος 26, 2007 Author #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Οκ ... θέλω όμως καμμιά 10αριά τουλάχιστον ρακοράκια μικρά και σωλήνες καινούργιους.... οκ θα το δώ... κάτσε να κόψω πρώτα τα πλαϊνά να βάλω σίτες κλπ... να βάψω.. που να βρω μαύρες... τεσπά έχω καμιά βδομάδα δουλειά ακόμα...+ ότι έχω μια υποψία ότι ανέβηκα σε θερμοκρασία εκτός από τη μεγάλη αλλαγή που έφαγε το 3πλό και από τη βλαμμένη την Arctic Silver 5 που πήρα από Πλαίσιο γιατί βαριόμουνα να πάω multirama να πάρω μια NanoFusion.Έχω λειώσει ... Beetle έχεις ΠΜ ρε συ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 26, 2007 #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 @ΑΝ7Μλκ εμεις καποτε θα τα παμε καλα ειμαι σιγουροςεισαι λιγο τζωρας αλλα οκ εισαι μαστορας και εγω αναγνωριζω φιλεοποτε βλεπω ειδοποιηση στο mail οτι απαντησες δαγκωνομαι μηπως και ανοιξει κανα μετωποχαχαεισαι σωστος ρε κορμαρα καλα τα λεςflow killers , ελεος , πολυ ωραια εκφραση , μολις την ξεσηκωσακουκλι θα γινει ΧΡΗΣΤΑΡΑμοντα made in grecce ΡΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 26, 2007 #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 01:49] Οκ ... θέλω όμως καμμιά 10αριά τουλάχιστον ρακοράκια μικρά και σωλήνες καινούργιους.... οκ θα το δώ... κάτσε να κόψω πρώτα τα πλαϊνά να βάλω σίτες κλπ... να βάψω.. που να βρω μαύρες... τεσπά έχω καμιά βδομάδα δουλειά ακόμα...+ ότι έχω μια υποψία ότι ανέβηκα σε θερμοκρασία εκτός από τη μεγάλη αλλαγή που έφαγε το 3πλό και από τη βλαμμένη την Arctic Silver 5 που πήρα από Πλαίσιο γιατί βαριόμουνα να πάω multirama να πάρω μια NanoFusion.Έχω λειώσει ... Beetle έχεις ΠΜ ρε συ. σιτα σε μαγαζι με ειδη αυτοκινητουαπαυτες που βαζουν οι καγκουρες στα wanna be lancer evo 8στο τσαμπε λεμερε τρελλε κανε ενα review για nanofusionδεν την εχω δοκιμασει ποτε μουτι κουραδα ειναι?εχει κ το ονομα μου (επιθετο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 26, 2007 #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από BeetleJuice @ΑΝ7 Μλκ εμεις καποτε θα τα παμε καλα ειμαι σιγουρος εισαι λιγο τζωρας αλλα οκ εισαι μαστορας και εγω αναγνωριζω φιλε οποτε βλεπω ειδοποιηση στο mail οτι απαντησες δαγκωνομαι μηπως και ανοιξει κανα μετωπο χαχα εισαι σωστος ρε κορμαρα καλα τα λες flow killers , ελεος , πολυ ωραια εκφραση , μολις την ξεσηκωσα κουκλι θα γινει ΧΡΗΣΤΑΡΑ μοντα made in grecce ΡΑΑΑΑΑ όχι μην δαγκώνεσαι,σε θέλω alive γιατί δεν τα πάμε καλα ρε πάπαρε? Μια χαρά δεν τα λέγαμε στο event? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.