spc Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Το ερώτημα απλό:Σε ένα απλό τοπικό δίκτυο LAN 10/100 με 1 Workgroup και ~30 χρήστες και καρφωτές IP πως μπορεί ο καθένας να έχει ένα εσωτερικό email με σκοπό την επικοινωνία μεταξύ τους και όχι εξωτερικά του τοπικού δικτύου.Υπόψιν ότι στο δίκτυο ένα μηχανάκι με Win 2003 Server παίζει τον ρόλο του server αλλά χωρίς domains κλπ.Το ζητούμενο είναι η πιο απλή λύση με χρήση απλώς του Outlook από το κάθε pc και αποφεύγοντας τη χρήση Exchange Server.Το έχω συζητήσει και παλιότερα με διαφόρους και νομίζω ότι δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ θα ήθελα την γνώμη όσων έχουν ιδία πείρα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Δες μηπως σε βολεψει το epop ή το jabber αν δεν θες να στησεις mail server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 19, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Αν παίζει κάτι ελαφρύ και σχετικά εύκολο στο σετάρισμα με σκοπό να παίζει μόνο με τα εσωτερικά email, δεν έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.