jpavly Σεπτέμβριος 21, 2007 #21 Σεπτέμβριος 21, 2007 Και ξανά Αρχική απάντηση από jpavly Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά κάθε μέρα βλέπω emails από paramount κλπ που λένε "η τάδε IP κατέβαζε την τάδε ώρα το τάδε αρχείο"
jpavly Σεπτέμβριος 21, 2007 #23 Σεπτέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από deninho Αν επιτρεπεται jpavly, δουλευεις σε ISP? Πληροφοριακά ναι, περισσότερες πληροφορίες μόνο επί πληρωμή
tolis_01 Σεπτέμβριος 21, 2007 #24 Σεπτέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland [Σήμερα, στις 17:30] Ή λές για την περίπτωση που στείλει η εταιρία μαιλ στον ISP και ζητήσει να ληφθούν μέτρα εναντίων των συνδρομητών που κατεβάζουν παράνομα? Enlighten me please... Ναι αυτο εννουσα. Απο http δεν μπορει να δει καποιος την ip σου.
geogeoland Σεπτέμβριος 21, 2007 #25 Σεπτέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από tolis_01 Ναι αυτο εννουσα. Απο http δεν μπορει να δει καποιος την ip σου. Hmmm... Ισχύει λοιπόν κι εδώ ο κανόνας οτι άμα θέλουν να σε κυνηγήσουν.... Πάντως πρέπει να βοηθάει έστω και λίγο...
tolis_01 Σεπτέμβριος 21, 2007 #26 Σεπτέμβριος 21, 2007 Αν δεν εισαι ο death734 δεν βρισκω λογω να κυνηγησουν ειδικα εσενα.
.38-.45 Σεπτέμβριος 22, 2007 #27 Σεπτέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Χθες, στις 00:54] Το θέμα είναι, ΑΜΑ σε πιάσουν και αρχίσουν ιστορίες, τι παίζει μετά; Γνωρίζει κανείς; καπνίζεις; αγαπημένη σοκολάτα;
KoMM Σεπτέμβριος 22, 2007 #28 Σεπτέμβριος 22, 2007 δλδ ελληνικό δικαστήριο θα σε χώσει μέσα επειδή κατέβασες παιχνίδια , ταινίες και μουσική;Γιατί δεν μπορώ καν να το συλλάβω;
.38-.45 Σεπτέμβριος 22, 2007 #29 Σεπτέμβριος 22, 2007 δε συλλαμβάνεις εσύ, ο εισαγγελέας συλλαμβάνει. κι αφού δε μπορεί να κάνει καλά την ΚΟΡΕΛΚΟ, κάνει τους λοιπούς κοινούς θνητούς.
Tsakonas Σεπτέμβριος 22, 2007 #30 Σεπτέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 05:26] δλδ ελληνικό δικαστήριο θα σε χώσει μέσα επειδή κατέβασες παιχνίδια , ταινίες και μουσική;Γιατί δεν μπορώ καν να το συλλάβω; παιδια η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι θα μαζεψουν εναν τορρεντακια μονον οταν αρχισουν να συλλαμβανουν αυτους που εχουν στην κατοχη τους black brotha cds...αν κ στην αγγλια ειχα ακουσει ενα περιστατικο με αγωγη σε βαρος ιδιωτη (6000eyr περιπου)
KoMM Σεπτέμβριος 22, 2007 #31 Σεπτέμβριος 22, 2007 αν μπαγλαρώσουνε κανέναν θα πάμε για συμπαράσταση ε?
deninho Σεπτέμβριος 22, 2007 #32 Σεπτέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά κάθε μέρα βλέπω emails από paramount κλπ που λένε "η τάδε IP κατέβαζε την τάδε ώρα το τάδε αρχείο" Δεν αναφέρει ποτέ με ποιο τρόπο κατεβαίνει (torrent, ed2k, http) αλλά κάτι βλέπουν Αφού σας στέλνουν κάθε μέρα άχρηστα email, δεν μπορείται να τους καταγγείλετε για σπαμ?
bluesattack Οκτώβριος 7, 2007 #33 Οκτώβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά κάθε μέρα βλέπω emails από paramount κλπ που λένε "η τάδε IP κατέβαζε την τάδε ώρα το τάδε αρχείο" Δεν αναφέρει ποτέ με ποιο τρόπο κατεβαίνει (torrent, ed2k, http) αλλά κάτι βλέπουν Και μετα τι γινεται ? Ενημερωνονται οι χρηστες ....απειλουνται με αγωγες ....στελνονται απλως προειδοποιητικη μηνυματα....αυτα τα ε-μαιλ στελνονται σε εισαγγελεα..τι γινεται τελικα ? Αφου δουλευεις σε isp πες μας εγκυρα...ποια η πολιτικη του isp οταν λαμβανει τετοια μηνυματα ? Και ποιος isp ειναι ? Αν δεν θες δεν λες το ονομα η το λες πριβε...
tolis_01 Οκτώβριος 8, 2007 #34 Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από bluesattack [Σήμερα, στις 00:57] Και μετα τι γινεται ? Ενημερωνονται οι χρηστες ....απειλουνται με αγωγες ....στελνονται απλως προειδοποιητικη μηνυματα....αυτα τα ε-μαιλ στελνονται σε εισαγγελεα..τι γινεται τελικα ?
oxide Οκτώβριος 8, 2007 #35 Οκτώβριος 8, 2007 τωρα να το σβησεις δεν το θεωρω και αξιολογη λυση...αφου εχουν ηδη δει οτι το κατεβασες...βαλτα σε 1 εξωτερικο και αμα κανουν ντου στο σπιτι(λεμε τωρα...) βαλτον στο φουρνακι,πετα τον απο τον παραθυρο,ριξτου 200βολτ κτλαπλα για εκφοβισμο ειναι νομιζω.εντιτ. που το ξεθαψατε ρε σεις!
tolis_01 Οκτώβριος 8, 2007 #36 Οκτώβριος 8, 2007 Ε, δεν ειναι και τοσο παλιο το τοπικ. Με το delete εννοουσα τι κανουν οι περισσοτεροι isps με το που φτανουν σε αυτους (οχι σε μας) αυτα τα e-mails. Οι περισσοτεροι απλα... τα γραφουν. Για εμας, we are screwed from the begining
kostas314 Οκτώβριος 9, 2007 #37 Οκτώβριος 9, 2007 Επειδή το θέμα μας ενδιαφέρει όλους (φανταζομαι...) έχουμε και λέμε:1) Νόμο 2472/1997 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»2) ευρωπαϊκή οδηγία 95/46/ΕΚ3) Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών 4) Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων5) για προστασία των προσωπικών δεδομένων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών υπάρχει ο Νόμος 2774/1999Αφού βγάλουν άκρη απο όλα αυτά τότε μπορούν να σε ενοχλήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση ακόμα και εμαιλ που στέλνουν πρόκειται για de facto αναγνώριση της "παράνομης?" παραβίασης της ιδιωτικότητας και του απορρήτου των επικοινωνιών και οι ISPs αυτούς φροντίζουν που δεν τα προωθούν (αν με εννοείτε...)
Tsakonas Οκτώβριος 9, 2007 #38 Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από kostas314 [Σήμερα, στις 11:31] Επειδή το θέμα μας ενδιαφέρει όλους (φανταζομαι...) έχουμε και λέμε:1) Νόμο 2472/1997 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»2) ευρωπαϊκή οδηγία 95/46/ΕΚ3) Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών 4) Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων5) για προστασία των προσωπικών δεδομένων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών υπάρχει ο Νόμος 2774/1999Αφού βγάλουν άκρη απο όλα αυτά τότε μπορούν να σε ενοχλήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση ακόμα και εμαιλ που στέλνουν πρόκειται για de facto αναγνώριση της "παράνομης?" παραβίασης της ιδιωτικότητας και του απορρήτου των επικοινωνιών και οι ISPs αυτούς φροντίζουν που δεν τα προωθούν (αν με εννοείτε...) δυστυχως δεν ειναι τοοοοσο απλο το θεμα...σε περιπτωσεις τελεσης εγκληματος επιτρεπεται η "παραβιαση" της "ιδιωτικοτητας" (μετα απο διαδικασια βεβαια)
deninho Οκτώβριος 9, 2007 #39 Οκτώβριος 9, 2007 μετά από άδεια εισαγγελέα και κάτι τέτοια υποθέτω... Εγώ έχω μια άλλη απορία... Τα πνευματικά δικαιώματα που πληρώνουμε επειδή κάποιος έτσι αποφάσισε, σε cd/dvd/tapes/χαρτιά-χαρτικά δεν παίζουν κανένα ρόλο; Δηλαδή, εγώ παίρνω μια 50άδα dvd για να κάνω back up τα video που έχω τραβήξει εγώ, τις φωτογραφίες μου, και τα κείμενά μου, και πλερώνω στις εταιρίες του holly**** πνευματικά δικαιώματα, μήπως και τους αντιγράψω την καινούρια ταινία; Αν ναι, τότε γτ είμαι παράνομος όταν κατεβάζω ταινία; Αν όχι, γτ πλερώνω; edit: Tsakonas δεν πρέπει να αποδείξουν ότι όντως κατέβαζα την ταινία/mp3/whatever? Πως θα το αποδείξουν αυτό, μη παραβιάζοντας τα δικαιώματά μου, και το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών;
Tsakonas Οκτώβριος 9, 2007 #40 Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 20:20] μετά από άδεια εισαγγελέα και κάτι τέτοια υποθέτω... Εγώ έχω μια άλλη απορία... Τα πνευματικά δικαιώματα που πληρώνουμε επειδή κάποιος έτσι αποφάσισε, σε cd/dvd/tapes/χαρτιά-χαρτικά δεν παίζουν κανένα ρόλο; Δηλαδή, εγώ παίρνω μια 50άδα dvd για να κάνω back up τα video που έχω τραβήξει εγώ, τις φωτογραφίες μου, και τα κείμενά μου, και πλερώνω στις εταιρίες του holly**** πνευματικά δικαιώματα, μήπως και τους αντιγράψω την καινούρια ταινία; Αν ναι, τότε γτ είμαι παράνομος όταν κατεβάζω ταινία; Αν όχι, γτ πλερώνω; edit: Tsakonas δεν πρέπει να αποδείξουν ότι όντως κατέβαζα την ταινία/mp3/whatever? Πως θα το αποδείξουν αυτό, μη παραβιάζοντας τα δικαιώματά μου, και το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών; και βεβαια πρεπει να το αποδειξουν,το οποιο δυστυχως ειναι πανευκολο.Κοιταξε να δεις.Η πολιτεια μπορει να "παραβιασει" την ιδιωτικοτητα σου εφοσον υπαρχουν ευλογες υποψιες και ακολουθηθει η νομιμη διαδικασια.Εαν πχ εξω απο μια τραπεζα που τελεστηκε ληστεια εσυ περπατας σφυριζοντας αμεριμνος και απτις τσεπες σου πεφτουνε 500ευρα ο αστυνομικος δικαιουται να σου κανει σωματικη ερευνα. 2ον στη συμβαση που υπογραφεις με τον παροχεα ιντερνετ λεει ξεκαθαρα πως η γραμμη δεν σου μεταβιβαζεται κατα κυριοτητα αλλα εχεις απλα δικαιωμα χρησης και μαλιστα νομιμης χρησης (σαν να νοικιαζεις ενα σπιτι φαντασου).Και για να σου δωσω να καταλαβεις πως δεν ειναι παραβιαση της ιδιωτικοτητας σκεψου την διαδικασια σου λεει να ακολουθησεις η ΟΤΕΝΕΤ αν διαπιστωσεις οτι καποιος σου κανει hacking...Αναφερεις ΙΡ,τα ΙΡ νομιζω αναλογα με τα πρωτα ψηφια αναγνωριζεται σε ποιον παροχεα ανηκουν κλπ κλπ.Εξαλλου εαν προβαλλεις εσυ το δικαιωμα της ιδιωτικοτητας και του απορρητου σου προβαλλουν οι "κακοι" την απαγορευση καταχρησης δικαιωματος στο 25 του συνταγματος η τις διαταξεις του συνταγματος περι ασκησης δικαιωματος χωρις ταυτοχρονη παραβιαση του νομου. :( :( υγ...κοιταξτε ομως τι παραθυρακι εχει βρει ενας γνωστος "μαυρογενης" σε μια βορεια χωρα καπου μακρια...λεει:ρε παιδια εγω δεν παρεχω προς κατεβασμα το υλικο που λετε...τα δικα μου αρχεια εχουν την επεκταση των t@rr@nts ...ουτε .exe ουτε .mp3 ουτε .vob .... (ναι ναι,λεω αυτον που δημοσιευει τις επιστολες των εταιριων και τους δουλευει θεοχοντρα)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.