Jump to content

Samsung 215 tw και games

Passenger57

Recommended Posts

Επειδή έχω μπαφιάσει να περιμένω να έρθει η samsung 226cw , σκέπτομαι πέριξ των 400 και κάτι ευρώ, μήπως πάω στην 215 tw.

1) Δεδομένου ότι έχει pva panel στα games - dvds πως συμπεριφέρεται? Θα βλέπω φαντάσματα?

2) Έχει παλαιό panel? Πριν του 2006 δηλαδή? πότε ήρθε στην αγορά?

3) Οι 21' ειναι εργονομικές για ιντερνετ, δουλειές γραφείου κτλ?

Την περιμενεις και δεν εισαι σιγουρος οτι θα εχει samsung panel τα αλλα 2 που εχει δωσει φασον η samsung ειναι για πολλες κλωτσιες.Προσεχε τι περιμενεις.

Και κατι αλλο....τα 2ms που δινει ειναι μπουρδες.

Mε κατι επιπλέον ~440 ευρώ(απο το HAC.gr, αλλιως απο dell.gr) μπορείς να δεις και την dell 2007wfp

Ειναι άψογη σε games παρα τα 16ms χωρίς ghosting και με θέση pivot (βαζεις την οθονη κατακορυφα, αρα βολευει σε εφαρμογες γραφειου-Internet) +s-ips (ή pva αλλα τωρα ξεχασα...:o )

φιλε μου γνωμη μου ειναι να σκεφτεις λιγο καλυτερα...με την εννοια...ποσο σε καινε τα παιχνιδια και ποσο τα ωραια χρωματα?εγω με την 226BW βλεπω ιδιαιτερη ανεση στις ταχυτητες στα παιχνιδια...και ελαχιστες φορες κατι "λοξυγκακια"...εννοειται φυσικα πως χωρις ναμαι ψειρας...μετα τον 3ο μηνα βλεπω εντονα την "κακη" αποδοση χρωματων του ΤΝ πανελ...επισης...εχε υποψη σου...η 226cw εχει παραλογα υπερτονισμενο κοκκινο (δες πχ πως ειναι το μωβ της) αν θες 22αρα τν τσεκαρε την προταση της HP...σε φωτος διπλα απτην 226cw ΕΣΚΙΖΕ...ΤΝ βεβαια...αν δεν εισαι κολλημενος με τα παιχνιδια ομως επεμεινε στην 215

Αρχική απάντηση από spc

Ερώτηση εν έτει 2007: Τι είναι το ghosting μπαμπά;

Για το 90+% των χρηστών ναι, για κάποιους φανατικούς...άστο - ακόμα και στις γρήγορες 19άρες λένε πως το παρατηρούν...(?!)

να πχ φιλε πασσεντζερ57 εγω,στο βαθμο αντιληψης μου δεν εχω δει κατι τετοιο στην δικη μου οθονη σαν αυτο που δειχνει το βιντεο...για αυτο σου λεω σκεψου αν πραγματικα θες παιχνιδια

Κοίτα...δεν ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ των παιχνιδιώ αλλά στις 8 ωρες που ειμαι κάθε μερα στο pc 1-2 ώρες σίγουρα παίζω κάτι. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά.Τώρα...αν πάρω μόνιτορ και δεν μπορώ να παίξω τόσο άνετα παιχνίδια...τι να πώ.

Δεν υπάρχει περίπτωση πιστεύω να καταλάβεις το ελάχιστο ghosting που έχουν πλέον οι οθόνες, αν η καθημερινή σου ενασχόληση είναι 1-2 ώρες παιχνιδιού. Θεωρώ πως θα σε αφήσει πλήρως ικανοποιημένο στο θέμα αυτό.

εγω που εχω την 215TW σου λεω να την παρεις. Απλα φαντασου οτι εφυγα με βαρια καρδια απο το CRT Diamontron 22αρι και προσγειώθηκα ομαλοτατα σε αυτη την οθονη. Απλα κορυφαια απεικόνιση για TFT και επειδη και εγω παιζω κανενα παιχνιδακι που και που μπορω να σου πω οτι τελειωσα το Driver Parallel lines (εκανα 1 μηνα βεβαια)χωρις να παρατηρησω ιχνος ghosting. Εδω να πω οτι τελειωσα παιχνιδι επειτα απο 1,5 χρονο αποχης απο παιχνιδια οπου τοτε ειχα τελειωσει το περυσινο Tomb Raider γιατι απλα λογω ελλειψης χρονου αλλα και μη βρισκοντας κανενα παιχνιδι που να μου κεντρισει το ενδιαφερον δεν ηθελα να ξενυχταω ωστε να βρισκω χρονο για να παιζω τη στιγμη που περναγα 12-13 ωρες στη δουλεια. Ε, λοιπον βαζοντας αυτη την οθονη το παιχνιδι μεταμορφωθηκε και πλεον ελεγα χαλαλι να κοιμηθω και 2 ωρες λιγοτερο.

Αρχική απάντηση από SirDiman [Χθες, στις 20:04]

Mε κατι επιπλέον ~440 ευρώ(απο το HAC.gr, αλλιως απο dell.gr) μπορείς να δεις και την dell 2007wfp

Ειναι άψογη σε games παρα τα 16ms χωρίς ghosting και με θέση pivot (βαζεις την οθονη κατακορυφα, αρα βολευει σε εφαρμογες γραφειου-Internet) +s-ips (ή pva αλλα τωρα ξεχασα...:o )

S-IPS εχει το Revision 4 dell 2007wfp;) ;) ;) .

γω που εχω την 215TW σου λεω να την παρεις. Απλα φαντασου οτι εφυγα με βαρια καρδια απο το CRT Diamontron 22αρι και προσγειώθηκα ομαλοτατα σε αυτη την οθονη. Απλα κορυφαια απεικόνιση για TFT και επειδη και εγω παιζω κανενα παιχνιδακι που και που μπορω να σου πω οτι τελειωσα το Driver Parallel lines (εκανα 1 μηνα βεβαια)χωρις να παρατηρησω ιχνος ghosting. Εδω να πω οτι τελειωσα παιχνιδι επειτα απο 1,5 χρονο αποχης απο παιχνιδια οπου τοτε ειχα τελειωσει το περυσινο Tomb Raider γιατι απλα λογω ελλειψης χρονου αλλα και μη βρισκοντας κανενα παιχνιδι που να μου κεντρισει το ενδιαφερον δεν ηθελα να ξενυχταω ωστε να βρισκω χρονο για να παιζω τη στιγμη που περναγα 12-13 ωρες στη δουλεια. Ε, λοιπον βαζοντας αυτη την οθονη το παιχνιδι μεταμορφωθηκε και πλεον ελεγα χαλαλι να κοιμηθω και 2 ωρες λιγοτερο.

Σε ευχαριστώ για την μακρόσυρτη απάντηση σου.Και όλους τους υπόλοιπους του φόρουμ.Πλέον έχω συνολική εικόνα για την οθόνη.Αυτό που θέλω να ρωτήσω μόνο είναι αν δουλεύει το picture in picture με το composite (rca βύσμα) για να συνδέσω το παλιό μου βίντεο να βλέπω παράλληλα και τηλεόραση.

Το μόνο που λίγο με κρατάει απο την αγοράσω είναι η λίγο τσιμπημένη τιμή της...:rolleyes:

Λοιπόν παιδιά την τσίμπησα...είναι πολύ καλή οθόνη και με εχει εντυπωσιάσει το μέγεθός της στον χώρο μου αλλά το σοκ απο την crt στην 215 ειναι μεγάλο.Θα ήθελα να με συμβουλέψετε σε ποιά επίπεδα έχετε contrast, brightness του monitor και τί ρυθμίσεις έχετε κάνει στην κάρτα γραφικών σας? ( brightness, contrast, gamma level,κτλ). Γνωρίζει κάποιος αν και πως μπορώ να βάλω ICC profile και πού θα τα βρώ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.