Dorian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2007 έχω κάποια προβλήματα με τον ήχο στο PC, κολλάει περιστασιακά, σαν κασσέτα για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου. Υποθέτω ότι είναι προβληματικό το realtek AC97 τσιπάκι που έχει η μητρική, καθώς όλα τα άλλα δεν βγάζουν πρόβλημα ακόμα και format έγινε ενδιάμεσα. Η αudigy se τι λέει σαν κάρτα; τα χαρακτηριστικά της φαίνονται άριστα μέχρι και EAX 3 υποστηρίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 την εχω εγω.. τη φτηνη δε λες? 15-20 ευρω?καλη ειναι.. η κυρια διαφορα ειναι στα παιχνιδια λογω eax Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 αν παιζεις φανατικα fps online και θες αξιοπιστη τοποθετηση στον ηχο μια xfi xtreme gamer(60-70) ειναι το μινιμουμ, αν δεν εχεις ιδαιτερες απαιτησεις και θες απλα να βγαζει ηχο χωρις προβληματα τοτε μια χαρα ειναι η συγκεκριμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Ειχα και εγω audigy και μου εκανε νουμερα και κολληματα οταν εμπαινα στο νετ. κατι παιζει με το τσιπακι της μητρικης και το τσιπακι της audigy. εγω την εβγαλα τελειως και ησυχασα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Σεπτέμβριος 18, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 τελικά βρήκα μεταχειρισμένη την audigy 2 zs στα 25. Λογικά πρέπει να είναι καλύτερη και σίγουρα hardware κάτι που δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω με τη SE από το internet. Η x-fi έχει καμιά ουσιαστική διαφορά; ennia για ποια audigy αναφέρεσε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 εγω εχω την sound blaster της creative............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Σεπτέμβριος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 με την live 24bit ειχα και εγω κολληματα... 100%cpu load και τετοιατωρα εχω μια audigy cz κανενα προβλημα μεχρι τωρα(σαν καρτα και μονο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 20, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Dorian [18-09-2007 20:23] Η x-fi έχει καμιά ουσιαστική διαφορά; Εσυ θα το κρινεις, ενα απο τα ατου της ειναι αυτο http://rapidshare.com/files/57095633/cmss-xvid.avi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.