carlitofj Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Παιδες εχω προβλημα με το Install των ubuntu!!Ειπα στο παλιο μου pc να τα βαλω κ να τα δοκιμασω.Λοιπον πριν ξεκινησει η εγκατασταση παιρνω συνεχη σφαλματα του στυλ:[xxx.xxx] Buffer I/o error on device fd0, logical block 0[xxx.xxx] Buffer I/o error on device fd0, logical block 0Ξερει κανεις τι παιζει?Παιδες οσο πιο γρηγορα απαντησετε τοσο περισσοτερο θα με διευκολυνετε αφου τα κανω τωρα install.Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/casper/+bug/97306floppy έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Το fd0 σημαίνει δισκέτα. Σε τι ακριβώς χρησιμοποιείς την δισκέτα?Χρησιμοποιείς το live ή το alternative cd?Που ακριβώς στην εγκατάσταση σου το βγάζει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Δν εχω floppy!!! Απο εδω το πηρα http://www.ubuntu.com/getubuntu/download . Τωρα ποιο απο τα 2 ειναι δν εχω ιδεα Αφου πατησω start install μου βγαζει το λογοτυπο "ubuntu" και δειχνει να φορτωνει οπως κ στα windows.Αφου φυγει η εικονα βγαζει τα errors! EDIT:Λογικα ειναι το Live Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Αν δεις στο link του RootX στο τέλος λέει για ένα option nofloppy. Αν βάλεις το cd στην αρχή που έχει κάτι επιλογές (Start or install, memtest) Κάπου κάτω έχει F1, F2 κτλ. Πάτα αυτό που λέει edit boot parameters ή κάτι ανάλογο και θα βγάλει κάτι που θα λέει boot μπλαμπλαΣτο τέλος πρόσθεσε το nofloppy. Επίσης από το παραπάνω link λέει ότι αν περιμένεις περνάει αυτό το στάδιο.editΜάλλον το live κατέβασες, οπότε αν δεν δουλέψει το παραπάνω δοκίμασε το alternative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από seph1roth [Σήμερα, στις 23:50] Αν δεις στο link του RootX στο τέλος λέει για ένα option nofloppy. Αν βάλεις το cd στην αρχή που έχει κάτι επιλογές (Start or install, memtest) Κάπου κάτω έχει F1, F2 κτλ. Πάτα αυτό που λέει edit boot parameters ή κάτι ανάλογο και θα βγάλει κάτι που θα λέει boot μπλαμπλα Στο τέλος πρόσθεσε το nofloppy. Επίσης από το παραπάνω link λέει ότι αν περιμένεις περνάει αυτό το στάδιο. Το διαβασα αυτο...αλλα δυστυχως εχει εδω και 10 λεπτα που περιμενω με μαυρη οθονη(Εφυγαν οι μπλε ρε παιδες για να ερθουν οι μαυρες ?) Θα το ξεκινησω παλι απο την αρχη να δω τι παιζει! Καμια αλλη συμβουλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Αν βάλεις το cd στην αρχή που έχει κάτι επιλογές (Start or install, memtest) Κάπου κάτω έχει F1, F2 κτλ. Πάτα αυτό που λέει edit boot parameters ή κάτι ανάλογο και θα βγάλει κάτι που θα λέει boot μπλαμπλα Στο τέλος πρόσθεσε το nofloppy. Αυτό το δοκίμασες? Αν δεν δουλέψει α)Δοκίμασε με alternative β)Χώστου κανά fdd απάνου γ)’λλαξε διανομή. Με τυχαία σειρά τα πάνω ε? Και μαύρες οθόνες με άσπρα γράμματα είναι πιο old school από τις μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Δν υπαρχει κτ τετοιο δυστυχως....Παλι τα ιδια..................ΕΛΕΟΣ δν μπορω αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 17, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από carlitofj Δν υπαρχει κτ τετοιο δυστυχως....Παλι τα ιδια..................ΕΛΕΟΣ δν μπορω αλλο Τι εννοείς? Περίμενε να ψάξω για τα cd που έχω το live του xubuntu να σου πω ακριβώς πως να βάλεις το nofloppy. Το έβαλες και δεν δούλεψε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από seph1roth [Σήμερα, στις 00:05] Τι εννοείς? Περίμενε να ψάξω για τα cd που έχω το live του xubuntu να σου πω ακριβώς πως να βάλεις το nofloppy. Το έβαλες και δεν δούλεψε? Για να σου πω την αληθεια χαθηκα λιγο και δε βρηκα την επιλογη που μου ειπες..Για βοηθα φιλε μου γιατι αρχιζει και μου τη δινει στα νευρα λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 17, 2007 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 ΟΚ. Μόλις έβαλα το livecd. Πάτα το F6 στο μένου που βγάζει πριν αρχίσει να μπουτάρει. Θα εμφανιστεί μία γραμμή που θα γράφει (περίπου)casper μπλαμπλα splash quiet -- Πρόσθεσε στο τέλος το nofloppy (Δεν ξέρω να σου πω αν πρέπει να το βάλεις κολλητά στις παύλες, πριν ή μετά με κενό) Δοκίμασε και πες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από seph1roth [Σήμερα, στις 00:18] ΟΚ. Μόλις έβαλα το livecd. Πάτα το F6 στο μένου που βγάζει πριν αρχίσει να μπουτάρει. Θα εμφανιστεί μία γραμμή που θα γράφει (περίπου)casper μπλαμπλα splash quiet -- Πρόσθεσε στο τέλος το nofloppy (Δεν ξέρω να σου πω αν πρέπει να το βάλεις κολλητά στις παύλες, πριν ή μετά με κενό) Δοκίμασε και πες! Οταν το παταω αυτο το κουμπι σε μενα δε βγαζει τπτ.Απλα ενα κενο διπλα στο Boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 17, 2007 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Πρέπει να είναι και η επιλογή στο start or install. Είναι εκεί? Αν ναι, δεν το καταλαβαίνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Δικιο ειχες τελικα.Εγω το κατεβαζα σε αλλη επιλογη.Για να δουμε τωρα τι θα γινει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Ακριβως το ιδιο προβλημα....Δε λεει να φυγε♠ι με τπτ.Τι *****? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 17, 2007 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Δοκίμασε το alternative ή άλλη διανομή. (Btw νομίζω πως το nofloppy πρέπει να μπει μετά το quiet splash xvr;iw -- μπροστά.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 check your pms;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Σεπτέμβριος 19, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Μετα απο μεγαλο αγωνα καταφερα και τα εκανα install με το alternative cd.Ειναι πολυ πιο απλα τα πραγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.