COSTELLO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Ειχα παρει πριν απο καιρο την παραπανω μητρικη το διαστημα που την ειχα βγαλει προσφορα το πλαισιο .Δεν την εχω χρησιμοποιηση καθολου .προχθες ειπα να κανω ενα η/υ για εναν γνωστο μου αλλα δεν δουλευευ με τιποτα !Αλλα ειχε τροφοδοτικο noname και εχει μονο 20pin.Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο ή να την παω για αλλαγή στο πλαίσιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr_God Σεπτέμβριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Ε ναι δεν ειναι πολυ λογικο αφου εκτος το οτι χρειαζεται 24-πινο τροφοδοτικο ειναι πολυ χλωμο να βγαζει και την απαιτουμενη ισχυ? Δοκιμασε ενα καλο τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTELLO Σεπτέμβριος 18, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Ας απαντηση καποιος με σιγουρια ,για να παω να παρω αλλο τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTELLO Σεπτέμβριος 18, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Κανεις ρε παιδια??????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 αφου εχει 20πινο να φανταστω οτι δεν εχει και το εξτρα 4πινο ή 8πινο...............οι νεες μητρικες χωρις το εξτρα 4πινο ή 8πινο απλα δεν αναβουν.παρε ενα καινουριο τροφοδοτικο.......ειναι τελειως λαθος να του στησεις του φιλου καινουριο μηχανακι με τροφοδοτικο 5ετιας και βαλε για να γλιτωσετε τα 50-80 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTELLO Σεπτέμβριος 18, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 thanks φιλε μου,με γλιτωσες απο κόπο γιατί το μεσημερι ημοθν ετοιμος να πάω στο πλαισιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.