TifoziF1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 To παιχνίδι είναι διαθέσιμο για "κατέβασμα" από STEAM για όσους έχουν το πακέτο 'black box' (από ΑΤΙ 2χ00). Κατέβηκε μια χαρά αλλά δεν παίζει, πρέπει να γίνει officially released ... είναι δυνατόν ? Tο game ειναι αυτό : http://en.wikipedia.org/wiki/Team_Fortress_2 && http://orange.half-life2.com/tf2.html
Trooper Σεπτέμβριος 19, 2007 #3 Σεπτέμβριος 19, 2007 Ειναι ακομα σε beta, αλλα παίζει εμενα... εχει σε παρα πολλους bugs, crasharei πολυ συχνα, ειναι πολυ ωραίο ομως...Και σε μενα μου crasharei και δε μπορω να βρω τι φταιει.
TifoziF1 Οκτώβριος 8, 2007 Author #4 Οκτώβριος 8, 2007 Έχω παίξει κανα μισάωρο όλο και όλο γι' αυτό δεν είδα crash πουθενα
neuromancer Ιανουάριος 11, 2008 #5 Ιανουάριος 11, 2008 Κυκλοφόρισε τελικά αυτό? Το δοκίμασε κανένας? Πρέπει να είναι αρκετά πλακατζίδικο από κάτι video που είδα. Και τα γραφικά του πρέπει να είναι σχετικά ελαφρά, πιστεύω. AKYRO - κοντεύει δίμηνο....
Maximus Ιανουάριος 11, 2008 #6 Ιανουάριος 11, 2008 Σε μερικά φιλικά στο νετ καφέ πέσαμε κάτω από τα γέλια πάντως
Trooper Ιανουάριος 12, 2008 #7 Ιανουάριος 12, 2008 εχει πολύ χαβαλε, παίζω αρκετά τις τελευταίες μέρες
GruntGR Ιανουάριος 12, 2008 #8 Ιανουάριος 12, 2008 Ανταλλαξτε κανα friends name να παιζουμε παρεα βρε, KatarammenosMaetzima εδω
GFFermari Μάρτιος 19, 2009 #9 Μάρτιος 19, 2009 Team Fortress 2 Update ReleasedAdded Multicore Rendering * This initial release is aimed at testing compatibility, so the option is OFF by default * To turn it on, go to the Options->Video->Advanced dialog, and check the "Multicore Rendering" optionOther Changes * Several performance improvements to decals and client bone/flex setup * A variety of alt-tab and mode switch fixes * Improvements to the way the engine initializes surround sound, fixing some specific hardware cases * Fixed a crash on exit in Vista 64Με το multicore feature ενεργοποιημενο χρησιμοποιει απο 55-65% της cpu μου. Δηλαδη 2,5 πυρηνες περιπου!Αναφερει οτι διορθωθηκε ενα κολλημα κατα την εξοδο του παιχνιδιου στα Vista x64. Σ'εμενα τωρα εμφανιστηκε. Δε κολλουσε πριν το patch!
GruntGR Μάρτιος 19, 2009 #10 Μάρτιος 19, 2009 Εγω ειχα δοκιμασει πριν λιγες μερες να βαλω αυτες τις εντολες στο autoexec μου " mat_queue_mode "2" cl_threaded_bone_setup "0" cl_interp_threadmodeticks "0" cl_threaded_client_leaf_system "0" r_threaded_client_shadow_manager "0" r_threaded_particles "1" r_threaded_renderables "0" r_queued_decals "0" r_queued_post_processing "0" mp_usehwmmodels "-1" mp_usehwmvcds "-1" cl_Cmdrate 66 cl_updaterate 66 fps_max 101 " Πολυ καλα αποτελεσματα συνηθως κυμαινομουνα στα 80-100fps ακομα και με 20 ατομα στον server ( 4850 + E6600 @ 3.33 ) αλλα αποτι διαβαζω σε λιγους λειτουργουν τα commands χωρις προβληματα σταθεροτητας, θα ξαναδοκιμασω απο δευτερα με το update και την gtx260 να δω, δεν τρελενομαι και πολυ για το συγκεκριμενο fps παντως ασχετα αν βγαζει updates η valve τακτικα, το css ποτε θα το φτιαξουνε ?
tragikos Οκτώβριος 11, 2010 #11 Οκτώβριος 11, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Nds1T7U9FqY]YouTube - Dance Fortress 2 (watch fullscreen hd!)[/ame]:snap: 1
tragikos Ιούνιος 24, 2011 #15 Ιούνιος 24, 2011 Δεν ξέρω πως να πάρω αυτή την κίνηση. Επιχειρηματικά φαίνεται ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει η Valve, αφού πλέον έχει in game store να της αποφέρει χρήματα και το ίδιο το παιχνίδι δεν πουλούσε άλλο. Απλά σκέφτομαι ότι έτσι θα γίνει η χαρά των cheaters. Μπαίνεις με νέο λογαριασμό, χαλάς το παιχνίδι μερικών, σε κάνουν vac ban και μετά φτιάχνεις άλλο λογαριασμό και συνεχίζεις. Το καλό είναι ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με το παιχνίδι
ARMAGEDDON Ιούνιος 25, 2011 #16 Ιούνιος 25, 2011 ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πάω να το κατεβάσω και να παίξω !!!
cool_myll Ιούνιος 26, 2011 #17 Ιούνιος 26, 2011 Παίδες έχω φτιαξει το group εδώ και χρόνια μπορείτε να μπείτε ολοι.Steam Community :: Group :: Team Fortress 2 GRΕπίσης στις λεπτομέρειες του group γράφω τον ελληνικό server και teamspeak για να μιλάμε.
GFFermari Ιούλιος 14, 2011 #20 Ιούλιος 14, 2011 Team Fortress 2 - Re-review 10/10!ΥΓ. Δεν εχω δει τις αλλαγες που εγιναν απο..... το Μαιο του 2009! :sick:
Recommended Posts