Jump to content

Πέθανε το emule?

oekab1992

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδώ και λίγες μέρες το emule σερνόταν, κατέβαζα με το 1/10 της ταχύτητας. Απο προχθές δεν συνδέεται καν. Διάβασα στο http://www.zeropaid.com/news/7498/eDonkey+Gets+Shut+Down οτι τον έκλεισαν. Θα πεθάνει εντελώς το emule ή απλά θα μεταφερθεί το βάρος σε άλλον server όπως τότε που έκλεισαν τον razorback? Μπορεί κανείς να συνδεθεί σε οποιοδήποτε server?

Ευχαριστώ!!

random, όπου συνδεθεί , συνδέθηκε....

καλά τα βλέπω , αν και διάβασα ότι ρίξανε πολλούς σερβερς...αν και στην ελλάδα δε νομίζω να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα...ή οχι;

κι εγω ειμαι κανονικα συνδεδεμενος.....

αλλα η ταχυτητα απο 400-500 ειναι στα 40-60 ......

Οι donkeyservers πέσαν. Και οι razorback από καιρό. To link πιο πάνω είναι πολύ παλιό και αναφέρεται στο αρχικό eDonkey.

Αρχική απάντηση από tarasque

το μουλάρι το φάγανε παίδες δεν είναι και πολύ ασφαλές από τότε που κλείσανε το razorback

τι εννοείς δεν είναι ασφαλές;

Αρχική απάντηση από KoMM

τι εννοείς δεν είναι ασφαλές;

Έχει διάφορους ψευδοσέρβερς στημένους από την dark side.

οπου dark side βάζουμε legal side?

το καίω το έρμο το μουλάρι κάθε μέρα -νύχτα δλδ-, μην έχω τπτ τρεχάματα oO

εγώ δεν το εμπιστεύομαι πια, όταν το έτρεχα χρησιμοποιούσα και το peer guardian αλλά θα σε συμβούλευα να μη το χρησιμοποιείς σε τέτοιο βαθμό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.