Raiden Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Γεια σας παιδες πως παει? Λοιπον εχω μια ερωτηση το συστημα μου είναι το εξης ένα AMF 2400+ XP (Socket A ) , Motherboard MSI KTV4 και 768 DDR 400 Ram . Σκεφτομαι να προστεσω επιπλεων μνημη αλλα εχω το εξης δηλημα , στο e-shop ειδα ένα set OCZ με 2 Χ 512 ΜΒ και ένα module CRUCIAL 1GB . H Motherboard εχει μονο 3 slots για μνημη και δεν ξερω τι να κανω να βαλω την ΟCZ με αποτελεσμα το συστημα να φτασει 1.5 GB μνημη με καλες επιδοσεις ή να βαλω την μαρκα CRUCIAL ( τρεχα γυρευε και δεν ξερω αν θα υπαρχουν προβληματα συμβατοτητας ) αγοταζοντας 2 modules και φτανοντας τα 2.5 GB αλλα με πολλα ερωτηματικα . Καμια βοηθεια αδερφια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Σεπτέμβριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Eγώ θα σου πρότεινα να πουλήσεις τις παλιές και να βάλεις 2x1gb Crucial.(Fti η Crucial είναι θυγατρική της Micron) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raiden Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Ακομα και την 512 τρεχει στα 400 και ειναι Kingston? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Οκτώβριος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Δες καταρχήν αν σηκώνει 1GB modules.Μετά αν είναι να τις τρέξεις σε dual mode πολύ φοβάμαι αν θα παίξουν τα 2x1GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 13, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 H μητρική σου μάλλον έχει το KT400 της Via, οπότε θα είσαι single channel.Στο manual είδα ότι μπορείς να βάλεις μέχρι 3GB και δέχεται και dimm των 1GB ακόμα και double-side...Oπότε πάρε 2 crucial αν σε παίρνει και άσε και μια (την μεγαλύτερη) από αυτές που έχεις...P.S. Oι Crucial είναι πολύ καλές μνήμες...και αυτή την στιγμή τις έχω σε μεγαλήτερη υπόληψη από τις Kingstone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.