hayabusa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Ρε παιδιά επειδή έχω ένα πολύ βασικό πρόβλημα με τον windows installer στα Vista θa ήθελα να με διαφωτισετε στο εξής: μέσα στο φάκελο system32 (C/windows/system32) πρέπει να υπάρχει ένα αρχείο με το όνομα msiserver.exe ; Αυτό προς το παρόν. Η συνέχεια θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Δεν βλέπω κάτι τέτοιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 χμμ, μαλιστα. Συνεχίζοντας λοιπόν, το πρόβλημα μου είναι ότι ο win installer δεν δουλεύει. κάθε φορά που πάω να εγκαταστήσω καποι προγραμμα που τον χρησιμοποιεί μου πετάει error και λέει πως the service could not be accessible. (error 1601). Επίσης κάθε φορά που πάω να την ενεργοποιήσω (από τις υπηρεσίες) μου λέει πως : δεν είναι δυνατόν να βρεθεί η καθορισμένη διαδρομή δίσκου.Μήπω ξέρεις τι μπορεί να φταίει ή ακόμα καλύτερα τι μπορεί να γινει για να φτιαχτεί αυτό το πρόβλημα;PS: Για το παραπάνω αρχείο ρώτησα γιατί το είδα στις υπηρεσίες (αλλά απ'οτι κατάλαβα μάλλον είναι απλά όνομα ή κάτι τέτοιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti1416003288 Σεπτέμβριος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Δοκίμασε αυτό...1. Click Start, click Run, type services.msc, and then click OK.2. Double-click Windows Installer in the list of services.3. In the Windows Installer Properties dialog box, click Manual in the Startup type list.4. Click Apply, and then click OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 O Windows Installer (4.0) των Vista έχει σκάσει πολλές φορές και δυστυχώς δεν έχει βγει ξεχωριστό setup Συνήθως καταφεύγω στο restore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από totti Δοκίμασε αυτό... 1. Click Start, click Run, type services.msc, and then click OK. 2. Double-click Windows Installer in the list of services. 3. In the Windows Installer Properties dialog box, click Manual in the Startup type list. 4. Click Apply, and then click OK. το εχω δοκιμασει και δυστυχως δεν εγινε τιποτα. Αρχική απάντηση από jpavlyΣυνήθως καταφεύγω στο restore. εγω τι restore να κανω που από την πρώτη στιγμή έτσι ήταν???? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti1416003288 Σεπτέμβριος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 Aν έχεις firewall δόκιμασε να το απενεργοποιήσεις και ξαναδοκίμασε διότι υπάρχει η πιθανότητα να το έβαλες να μπλοκάρει την πρόσβαση του installer με τον msi server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 17, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2007 are you working me? δεν ειμαι κανενας ασχετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.