Tsakonas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2007 (συνεχεια-απαντηση στο ποστ του συμπαθεστατου εντομου Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 00:04] το αν εχω αιτια η οχι ασε να το κρινω εγω.απο τη στιγμη που αυτα που λεει προσβαλλουν την νοημοσυνη μου εχω κα8ε δικαιωμα να του απαντησω κα8'αυτον τον τροπο.και μαλιστα απαντησα πολυ ευγενικα τηρουμενων των αναλογιων. σε δευτερη φαση τωρα,εξακολου8εις να λες τα δικα σου.συνεπως απο τη στιγμη που δεν σε απασχολει το πως και το γιατι οσο και η γνωμη μου για την αποψη σου,τοτε γιατι ασχολεισαι? καπου τα εχεις μπερδεψει μου φενεται εσυ συνεχιζεις ετσι? για να μην μιλαμε γενικα και αοριστα λοιπον. στη δικη μου σχολη οι αποφασεις στις γενικες συνελευσεις παρ8ηκαν με πλειοψηφιες των 400-600-800 ατομων μαι 100 και 200 και προς το τελος 30 και 40 κατα. δευτερον.για την καταντια των γενικων συνελευσεων ευ8υνονται οι δυναμεις της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ οι οποιες εχουν εκφηλησει την διαδικασια.τα χω ξαναπει αλλωστε. οσον αφορα τα κουιζ σου τωρα. απαντηση @ κουιζ1 μας βγαινει ενας αχταρμας χωρις νοημα και ουσια απαντηση @ κουιζ2 αυτο 8α μας το πεις εσυ που το σπουδαζεις και υπαρχουν περισσοτερες πι8ανοτητες να το ξερεις καλυτερα.ισως και οχι ομως...8α φανει Υ.Γ ξερεις τι σημαινει δημοκρατικος συγκεντρωτισμος?γιατι δεν 8ελω να επαναλαβω το αρχικο μου σχολιο χωρις να σου δωσω την ευκαιρια να μου δειξεις πως εν τελει δεν εισαι ημιμα8εις. αν και μαλλον 8α με επιβεβαιωσεις για ακομη μια φορα οψομε8α... "εσυ συνεχιζεις ετσι?"γιατι απειλητικο υφος?μην με στενοχωρεις κ ειμαι κι ευαισθητος.Εχω δει δαπιτες οπως λες να ασκουν βια μες στο πανεπιστημιο.Με τα τσακιρικα ματια μου...δυστυχως ομως...ειδα και καποιο αλλο κομμα να φερνει επισκεπτες απτο πολυτεχνειο για κατι που το ελεγε...πως το ελεγε κατσε να δεις ...ααα περιφρουρηση!Που λες αυτη την περιφρουρηση εχω δει να την κανουν τα ΜΑΤ...περιεργο....δεν καταλαβα την πρωτη προταση...μου πεταξες 6 νουμερα και στη μεση ενα μαι!τι ειναι το μαι?σε ποιο λεξικο το γραφει?τι σημαινει προς το τελος?σε τι συνολο εγγεγραμμενων φοιτητων ηταν αυτες οι πλειοψφιες? Αληθεια....ποια παραγραφο του αρθρου 16 προστατευανε οι καταληψιες?Γιατι στην πρωτη λεει οτι η επιστημη και η παιδεια ειναι ελευθερες...πως ειναι ελευθερες ομως μπαμπα αν μου την στερουνε οι ιδιωτες οταν θελουνε? Και αυτοι οι ιδιωτες μπαμπα...δεν εχουνε διαβασει το αρθρο 110 του συνταγματος?Γιατι εκει λεει πως αναθεωρηση γινεται μια φορα στα 10 χρονια...ποτε νωριτερα...η τελευταια ειχε γινει το 2001...αρα...2001+10=2011 (μην δοκιμασεις να το μετρησεις κ με τα δαχτυλα,το δοκιμασα κι εγω...κ εκει 2011 μου βγαινει)... στο κουιζ ενα:σκεψου λιγο....δεν σε τρομοκρατει που,οπως η εκκλησια και γενικα καθε δημαγωγικη κινηση βαζει μπροστα σου εναν τεραστιο εχθρο που κρυβεται απο ολα.....-σατανας για την εκκλησια,εβραιοι για τους εθνικιστες,αριστεροι για τους φασιστες-,και ενα συγκεκριμενο κομμα παρουσιαζει ως ανυπερβλητο εχθρο κ αιτια παντος κακου τον καπιταλισμο κ τα συμφεροντα κλπ????? στο κουιζ 2:->οι φρουροι των συνορων στην πρωην ανατολικη Γερμανια και ο πρακτορας της KGB Stachynski............(Γενικο Ποινικο Δικαιο Νικ.Ανδρουλακη παρτ 1) γνωριζω πολυ καλα πως συγκεντρωση των εξουσιων και δημοκρατια ειναι εννοιες απολυτως ασυμβατες....(τσεκαρε και το αρθρο 26 του Συνταγματος) δεν μπορω να καταλαβω γιατι προβαινεις σε χαρακτηρισμο
ea6gka Σεπτέμβριος 16, 2007 #2 Σεπτέμβριος 16, 2007 φιλε χωρις να θελω να εμπλακω στη συζητηση , σου θπενθυμιζω οτι η εκκλησια ασχολειτε με το μεταφυσικο , ειναι δυνατον τωρα να συγκρινεις το μεταφυσικο με κατι που ειναι εδω στη γη και καθολικα αποδεκτο , τον καπιταλισμο?εγω δεν σου λεω οτι ειναι ο διαολος ο καπιταλισμος ή οτι ειναι ενα αγγελουδι, η παρομοιωση σου με φαινεται λιγο ατυχης.
Tsakonas Σεπτέμβριος 16, 2007 Author #3 Σεπτέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:32] φιλε χωρις να θελω να εμπλακω στη συζητηση , σου θπενθυμιζω οτι η εκκλησια ασχολειτε με το μεταφυσικο , ειναι δυνατον τωρα να συγκρινεις το μεταφυσικο με κατι που ειναι εδω στη γη και καθολικα αποδεκτο , τον καπιταλισμο? εγω δεν σου λεω οτι ειναι ο διαολος ο καπιταλισμος ή οτι ειναι ενα αγγελουδι, η παρομοιωση σου με φαινεται λιγο ατυχης. εχεις ενα μικρο δικιο σε αυτο που λες...ηθελα να τονισω ομως πως ενας τη δαιμονοποιηση ενος προσωπου/συστηματος ως δημαγωγικη τακτικη....η για να το πω αλλιως....για να παρασυρεις καποιους...παντα χρειαζεται να τους μιλας για εναν μπαμπουλα που θα τους κανει το μεγαλυτερο κακο αν δεν κανουν αυτα που τους λες....δες πχ τον μακαρθισμο στην Αμερικη
elefsinaras Σεπτέμβριος 17, 2007 #4 Σεπτέμβριος 17, 2007 sorry για το οτι μπαινω ετσι σφηνα σε αυτα που λετεαλλα θα ηθελα να κανω μια δθο ερωτησεις και εγω.........βλεπεις τα εφερε ετσι ο θεος που ηρθα σε αυτον τον κοσμο οταν για να μπεις στο πανεπηστιμιο ηθελες 17-18στις πανελλ και οχι 7-8 που θες σημερα.......και ετσι δεν εμαθα γραμματα σαν αλλους σπουδαγμενους γεννηθηκατοτε που οι <δημοκρατικες διαδικασιες> επαιζαν εξω μπαλασε κανα παρκο με τιποτα σκηναδες αντε και τιποτα φρικια.......και ολα αυτα για κανα flight μπουφαν.Και οχι μεσα στα αμφιθεατρα οπως σημερα για χαρη τηςδημοκρατιας και της ελευθεριας της παιδειας και ενα σωρο αλλων ιερων αγαθων πρατουν ολα αυτα τα <δημοκρατικα και ανεγκεφαλα> ατομα γιατι για εμενα περι τετοιων ατομων μου μοιαζουν..................σε οποια παραταξη και αν ειναιαρκετα ο προλογος ας κανω και εγω τις ερωτησεις μου1. οι συντροφοι του κομματος με mercedes δεν εκαναν βολτες στην ρωσια ? ιδιες με αυτες των αντιπαλων καπιταλιστων.......τα ιδια πουρα δεν καπνιζαν ? τα ιδια V.S.O.P δεν επειναν ? τα ιδια χαβιαρια δεν ετρωγαν ?η ιδια ζεστη δεν ζεστενε τα κοκκαλα τους ?τι διαφορες και παπαρια...............γιατι ο λαος τα ιδια προνομια δεν ειχε ? τι διαφορα ειχε ενας εργατης του κουμουνιστικου εργοστασιου απο καποιον αλλο εργατη μιας καπιταλιστικης χωρας.......στα οριας της φτωχειας και οι δυο......στα ορια της πειναςκαι οι δυο........το πρωι με λεωφορειο στην δουλεια και οι δυο..........σε ιδια σπιτια εμεναν.........το ιδια κρυο ετρωγαν στην δουλεια........το ιδιο πεθαιναν στα εργατικα ατυχηματα..........και πολλα αλλα.............αλλη μια ομοιοτητα διαφορα ποιο το κοστος για οποιον σηκωνε κεφαλι ?ο εργατης του καπιταλισμου ψοφαγε απο το κρυο ανεργος σε κανα κουτι μεσα.........ο αλλος ποιο τυχερος.....ψοφαγε σε καμια φυλακη της σιβηριας απο το κρυο σαν εχθρος του κομματοςγια τελος θελω να πω κατι σκληρο............. για μενα πολυ σκληρο........αλλα ειμαι και εγω μεσα παιδια............. ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας για ενα λογο συμβαινουν γιατι σαπιοι γονεις μεγαλωσαν σαπια παιδιαεμας........ που δυστηχος το εχουμε αποδεχθει και εμεις με τηνσειρα μας θα μεγαλωσουμε σαπια παιδια...............και σε ολη αυτην την σαπιλα εχει κανεις δει ποιος επιβιωνει ? ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.......................γιατι τα ειπα ολα αυτα ? για να καταλαβετε οτι δεν αξιζει να μαλωνει ΚΑΝΕΙΣ για αυτους.........γιατι ολοι αυτοι που σας λενε μαλακιες του στιλ ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ αυτοι ειναι τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ παρτε χαμπαρια τουλαχιστον μερικοι πριν σας κανουν σαπιους σαν και εμενα............
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.