Jump to content

Αντιο θεε του wrc......

ΛΑΜΠΡΟΣ

Recommended Posts

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για κάποιον που δεν γούσταρες εν ζωή, θα πρέπει να εκφράζεσαι με θλίψη επειδή πέθανε !!

Ο θάνατος με τον ένα η τον άλλο τρόπο είναι φυσιολογική κατάληξη.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να απολογηθεί κάποιος επειδή αισθάνεσαι έτσι !!

Τα συναισθήματα εάν δεν είναι πηγαία , είναι υποκριτικά.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 11:00]

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να απολογηθεί κάποιος επειδή αισθάνεσαι έτσι !!

Τα συναισθήματα εάν δεν είναι πηγαία , είναι υποκριτικά.

και ο χιτλερ ειχε ενα πηγαιο αισθημα αφανισμου του ανθρωπινου ειδους εκτος της αριας φυλης.

Αρχική απάντηση από greekfragma

και ο χιτλερ ειχε ενα πηγαιο αισθημα αφανισμου του ανθρωπινου ειδους εκτος της αριας φυλης.

Και ποιος σου είπε ότι είναι ο μόνος; Και ποιος σου είπε ότι είναι ελεγχόμενο;

Η απόφαση να πραγματοποιήσει αυτά τα συναισθήματα είναι που τον έκανε το τέρας που έγινε. Aka: εντελώς άκυρο παράδειγμα ;)

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 11:44]

Και ποιος σου είπε ότι είναι ο μόνος; Και ποιος σου είπε ότι είναι ελεγχόμενο;

Η απόφαση να πραγματοποιήσει αυτά τα συναισθήματα είναι που τον έκανε το τέρας που έγινε. Aka: εντελώς άκυρο παράδειγμα ;)

πηρες ενα οπλο και το κανες θεμα......:p

δεν λεω οτι ειναι κακο να εχουμε συναισθηματα......αλλα το συναισθημα ξεκιναει τις περισσοτερες φορες απο τα ερεθισματα που δινουμε στο μυαλο......

εαν τα ερεθισματα ειναι ασχημα και το μυαλο ''πειραγμενο'' τοτε παμε σε φαινομενα χιτλερ

εαν τα ερεθισματα ειναι ασχημα και το μυαλο οκ ειμαστε στη μεση

εαν και τα ερεθισματα ειναι καλα τοτε βρηκαμε την απολυτη ισσοροπια

chosen :

Προφανως δε λυπασαι καθολου και τα παιδια που κανουν σουζες , τρεχουν χωρις κρανος , κανουν σφινες , κοντρες μαγκιες κλπ .....

Σωστα ;

edit : Με λιγα λογια αυτους που προκαλλουν την τυχη τους

Αρχική απάντηση από GoMaR

chosen :

Προφανως δε λυπασαι καθολου και τα παιδια που κανουν σουζες , τρεχουν χωρις κρανος , κανουν σφινες , κοντρες μαγκιες κλπ .....

Σωστα ;

edit : Με λιγα λογια αυτους που προκαλλουν την τυχη τους

Ακριβώς. Αυτές οι μαγκιές του δρόμου, μου πήραν δυο ξαδέρφια: ο ένας παραπληγικός και με διανοητική καθυστέρηση (ανάπηρο δεξί χέρι & δεξί πόδι, πρόβλημα ομιλίας, επιληπτικές κρίσης, τελειώνει το γυμνάσιο φέτος στα 31 του) και ο άλλος στον τάφο (με ορφανή κόρη 12 χρονών φέτος).

Γι'αυτό και όταν βλέπω παντιές, τελικές και σούζες μέσα σε κατοικημένες περιοχές, γυρίζουν τα μάτια μου. Κι αν αυτός που τις κάνει, καρφωθεί και γίνουν τα μυαλά του ένα με την άσφαλτο, θα στεναχωρηθώ όσο στεναχωριέμαι και όταν δεν μπορώ να βρω το USB drive μου...

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 11:38]

Ο Χίτλερ είχε ένα πηγαίο συναίσθημα φυλετικής ανωτερότητας , και προσπάθησε να το αποδείξει στην ανθρωπότητα με την βία.

Αυτό λέγετε ρατσισμός και δεν έχει σχέση με το θέμα μας.

Και για να αναφερθώ στον εαυτό μου : Πιο πολύ στεναχωρήθηκα που βασανίσθηκες προχθές με το αυτοκίνητο, παρά που πέθανε αυτός, που μόνο ακουστά τον είχα.

Αρχική απάντηση από Chosen

Ακριβώς. Αυτές οι μαγκιές του δρόμου, μου πήραν δυο ξαδέρφια: ο ένας παραπληγικός και με διανοητική καθυστέρηση (ανάπηρο δεξί χέρι & δεξί πόδι, πρόβλημα ομιλίας, επιληπτικές κρίσης, τελειώνει το γυμνάσιο φέτος στα 31 του) και ο άλλος στον τάφο (με ορφανή κόρη 12 χρονών φέτος).

Γι'αυτό και όταν βλέπω παντιές, τελικές και σούζες μέσα σε κατοικημένες περιοχές, γυρίζουν τα μάτια μου. Κι αν αυτός που τις κάνει, καρφωθεί και γίνουν τα μυαλά του ένα με την άσφαλτο, θα στεναχωρηθώ όσο στεναχωριέμαι και όταν δεν μπορώ να βρω το USB drive μου...

Οκ γιατι και εγω εχω γινει λιγο αναισθητος σε τετοια θεματα απο τοτε που εχασα τον πατερα μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.