subzero Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2007 μου ξεκολησε ενας tantalium πυκνωτης απο το πισω μερος της καρτας,το κακο ειναι οτι κοπηκαν τα ποδαρακια.ξερει κανεις που μπορω να αγορασω εναν?
gdp77 Σεπτέμβριος 15, 2007 #2 Σεπτέμβριος 15, 2007 Δεν την κάνεις RMA καλύτερα?Δες και εδώ τι έτυχε σε μένα
ReaperX Σεπτέμβριος 15, 2007 #5 Σεπτέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 smd = ? Surface Mounted Device
HotPeanut Σεπτέμβριος 15, 2007 #8 Σεπτέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από subzero [Σήμερα, στις 01:24] Γιατι λειτουργει Ε και αυτοκίνητο αν ήταν θα λειτουργούσε με τρεις κυλίνδρους από τους τέσσερις αλλά στην ανηφόρα θα ήθελε σπρώξιμο...τράβα την για rma.
sakislife Σεπτέμβριος 16, 2007 #9 Σεπτέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 [Χθες, στις 23:20] smd = ? Πυκνωτης smd και να κοπουν τα ποδαρακια του λιγο δυσκολα. Μαλλον ειναι καποιος τυπου "βαρελακι". Γνωμη μου παρτον μαζι σου και κατεβα σε κανα Κατουμα , πισω απ την παλια βουλη να σου δωσει ενα ιδιο η παρομοιο, μιας και αν ειναι λιγο παραπανω η χωρητικοτητα του δεν υπαρχει προβλημα.
subzero Σεπτέμβριος 16, 2007 Author #10 Σεπτέμβριος 16, 2007 tantaliun organic surface smd capacitor .τεσπα κολλησα το παλιο.
mariosalice Σεπτέμβριος 16, 2007 #11 Σεπτέμβριος 16, 2007 Πήγα για RMA στο Πλαίσιο τη δική μου Albatron 7900gtx, με ξεκολλημένα δύο πυκνωτάκια.Φύγαν όταν έριξα αέρα με spray καθαρισμού.Τους έδειξα μια ολόιδια κάρτα, ίδιας εταιρίας (είχα δύο σε SLI), όπου τα πυκνωτάκια υπήρχαν.Μου απάντησαν ότι πιθανόν να ήταν διαφορετικές εκδόσεις!!!Την κράτησαν για έλεγχο μια μέρα και μου την επέστρεψαν γιατί κατά τη γνώμη τους λειτουργεί άψογα η κάρτα.Έτσι μούρθε να ξηλώσω και άλλα από πάνω, αλλά έδωσα τόπο στην οργή και το έφαγα.Αν λοιπόν σας πουν ότι λείπουν smd ή άλλα εξαρτήματα, απαντήστε τους όπως μου απάντησαν κι εμένα. Ακόμα κι αν σας δείξουν ολόιδια κάρτα πείτε ότι πιθανόν να είναι διαφορετικές εκδόσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.