Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 Παιδια χαλασε η οθονη μου... :( Ολα ειναι μαυρα, και μετα κανει απειρο flickering για κανα 15 λεπτο. Εχετε να μου προτείνετε κάτι value for money ; Αυτό που θελω ειναι να μπορω να συνδεσω πανω της nova, xbox και PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Αυτό που θελω ειναι να μπορω να συνδεσω πανω της nova, xbox και PC.Ταυτοχρονα;;;;οταν λες Nova, για τι εισοδο μιλαμε; VGA; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Να ρε θα κανει η οθονη split screen σε 3 και θα τα βλεπω ταυτοχρονα Να ειναι TV Monitor, η NOVA συνδεμενη με SCART ή HDMI, το PC με DVI και το Xbox με HDMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Να ρε θα κανει η οθονη split screen σε 3 και θα τα βλεπω ταυτοχρονα Να ειναι TV Monitor, η NOVA συνδεμενη με SCART ή HDMI, το PC με DVI και το Xbox με HDMI. Samsung SM-P2370HD Αν θες να τα κανει ολα, πρεπει να χωσεις βαθια το χερι στην τσεπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 20, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Οποτε κυμενόμαστε στα 300 Ευρω περιπου. Μήπως να έπερνα 2 19άρες wide ; Ιδεα δεν εχω τι παιζει με τα displayport. Αλλα αυτη η Samsung φαίνεται πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Samsung SM-P2270HD LCD TV-Monitor 21.5'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Δεν κοιτάς και κατα Dell ;EDIT: Greeklish GV Ουα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 20, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Dell πανακριβες... σε Value for money θα ελεγε iiyama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zanderi Οκτώβριος 21, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ρε παιδεια ποτε θα γινετε λιγο ανθρωποι να ανοιξει λιγο και το ματι σας . Την εχω εδω και 7 μηνες και εχει κανει τα παντα και οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα.. Εκτος 3Dhttp://www.skroutz.gr/s/253107/Samsung-P2770HD-27%27%27.htmlκαι ως monitor και ως Tv ειναι τζαμι... αλλα ολοι ακομα τις φοβαστε τις μεγαλες, και εμενα που μου φενεται μικρη τι να πω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 21, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ρε παιδεια ποτε θα γινετε λιγο ανθρωποι να ανοιξει λιγο και το ματι σας . Πως να ανοίξει το ερμο??Πάντως ολες οι επιλογές καλύπτουν τις απαιτήσεις .Εξαρτάται απο τον Δρ Π αν την θέλει μεγάλη η βολεύεται και με μια πιο μικρή.( οθόνη) ......:smile007: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 21, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Την θελω μικροτερη από 46cm σε ύψος μαζί με την βάση. Γιατι δεν χωράει διαφορετικά στο .. γραφείο μου Πολυ καλη αυτη η Samsung αλλά είναι 47.5cm...την ατυχια μου μέσα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Οκτώβριος 21, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Πίσω τη είναι,ξύλο ; Μπορείς να την βγάλεις την βάση και να την βάλεις μια τοίχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 21, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 http://www.skroutz.gr/s/253107/Samsung-P2770HD-27%27%27.htmlκαι ως monitor και ως Tv ειναι τζαμι... αλλα ολοι ακομα τις φοβαστε τις μεγαλες, και εμενα που μου φενεται μικρη τι να πω ???ΙΜΗΟ, οτιδηποτε πανω απο 22" ειναι απλα υπερβολη. εχω κατσει και σε 24αρι και σε 27αρι και απλα στραβωθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 21, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Θα ερθω να συμφωνήσω με τον Σακη στο θέμα του monitor. Εχει να κανει με την αποσταση που καθεσαι και με το ποσο μακρυα ή κοντά σου είναι η οθόνη. Πιστευω ότι μία 22αρα ή 24αρα θα μου ήταν καλά. Επίσης σήμερα τραβήξαμε καλώδιο από το δωμάτειο μου προς το σαλόνι για την NOVA, άρα στο δωμάτειο δεν θα έχω τηλεόραση -- και καλύτερα έτσι κι αλλιως δεν βλεπω, παρα μόνο μπάλα.Αρα θελω μία οθόνη που να δέχεται DVI για το PC και HDMI για το Xbox. Inches από 22 μέχρι 24. What say you ;Βρηκα αυτην στα 190 Ευρω . Ειναι LED και εχει επίσης HDMI και DVI-D. Το μονο κακο είναι τα 5ms. Contrast 5.000.000 .http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-E2250V-PN-LED-Monitor-21-5-E2250V-PN.htmΜε 100 επιπλέον Ευρώ παίρνω την ίδια σε 24αρα, αλλα με 2.000.000 contrast και 2 HDMI με 2ms.Τι λετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 21, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 ΙΜΗΟ, οτιδηποτε πανω απο 22" ειναι απλα υπερβολη. εχω κατσει και σε 24αρι και σε 27αρι και απλα στραβωθηκα!εκατσες πολυ ωρα/μερες η για λιγο ?γιατι και εγω οταν απο 19" πηγα σε 24 τις πρωτες 2 μερες τα εβλεπα καπως.....αποψη μου :οθονη δεν αλλαζεις καθε μερα γιαυτο θα ελεγα να πας σε 24αρι αν μπορεις για να σου μεινει και για αρκετα αργοτερα να βλεπεις και καμια Hd ταινια σαν ανθρωπος βρε αδερφε .με την καρτα γραφικων που εχεις δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ακομα και στα games .και αν ασχολισε με επεξεργασια φοτογραφιας θα σε βολεψει αφανταστα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 14, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Έβγαλα και εγώ τα κουβαδάκια μου και σκάβω. Θέλω που λέτε να πάρω και εγώ μια οθόνη 21-23 ιντσες και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Απ'ότι κατάλαβα τα 200 είναι στάνταρ αλλά η ποιότητα για την ίδια τιμή παίζει πάρα πολύ Αφου σας έβαλα στο κλίμα, να πάρω την Dell U2311H ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 14, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Δεν ειναι καπως ακριβη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 14, 2010 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Ναι, όντως μου φαίνεται λίγο αλμυρή αλλά τι άλλο μπορώ να πάρω? Έχει ips πανελ και κάτι αντίστοιχο σε tn πχ η samsung που λέμε έχει 30 ευρώ διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 14, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Α, ωστε δεν πας για TN panel. Πας για IPS. Οκ τοτε. Θυμαμαι ο FrosT μου ειχε προτεινει μια καλη αλλα δεν θυμαμαι ποια ρε γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 14, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Dell 2311 σε είχα πει. Δεν νωμίζω να υπάρχει κάτι σε αυτές τις inc και κατηγορία τιμής που να το πλησιάζει. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm τα χρήματα είναι λίγα για το Ips της, σκέψου μόνο ότι στις ίδιες inc monitor με "led" και tn ζητάν περισσότερα... Επίσης η 24αρα με ips κάνει τα διπλάσια+! Αν θέλεις κάτι φθηνότερο (tn) να μην δόσεις περισσότερα από 200 δεν λέει και αυτό μόνο αν το monitor έχει κάνα καλό review σε αξιόπιστο site, αλλά και πάλη με 40-50 ευρώ παραπάνω μπορείς αν έχεις ips... Στην τελική αν έχεις τόσο prob με την τιμή δες τα πμ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.