Jump to content

to pc μου με 2 block ram δεν ανοιγει!!!

niiid

Recommended Posts

γεια χαρα παιδες.

εδω και 2 μινες το pc μου εχει καποιο προβλημα...

εχω εναν 4300@3000 πανω σε cοmmando μαζι με 2gb cellshock 4 4 4 12.

καποια στιγμη γιριζοντας σπιτι βλεπω το pc αναμενο με μαυρη οθονη χορις να ανταποκρινετε σε οτιδιποτε... kanw restart αλλα τπτ.ουτε καν στο bios δεν με βαζει...

αρχιζοντας το ψαξιμο βρισκω οτι βγαζοντας το 1gb το pc ανοιγει κανονικα. ξαναβαζοντας το αλλο gb πανω, κανει τα ιδια... αλαζω καναλι,απο το Α στο Β η αλιος απο τα μπλε στα ασπρα slot και παλι τα ιδια.. βγαζω το 1gb και βαζω το αλλο το pc παλι δουλεβει..

ειναι η commando 'η οι cellshock? εχω κανει καπια ******* εγω ?

plz help!!!!!

Αρχική απάντηση από effect [Χθες, στις 13:49]

Αν ανοιγεί αφαιρόντας συγκεκριμένα ένα από τα δύο και όχι όποιο ναναι είναι η μνήμη που ευθύνεται

thx αλλα οπως γραφω,το pc ανοιγει με το καθε block μονο του.

:nerd:

Memtest και με τις 2 μνήμες ξεχωριστά και test και στο δεύτερο slot που τις βάζεις. Το ότι ανοίγει δεν είναι αρκετό.

Μπορεί να φταίει το slot, μπορεί και οι 2 μνήμες μαζί, μπορεί η μητρική γενικότερα.

• 2 weeks later...

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!

σορρυ που απαντω τωρα,αλλα ο καλος μας ΟΤΕΝΕΤ με αφησε χωρεις νετ για μια εβδομαδα...:(

τελικα κατεβασα το μεμτεστ, και το ετρεξα στη ραμ που εχω πανω και ολα καλα.

βαζοντας την αλλη ραμ το πσ δεν ανοιξε καθολου πλεων οποτε ειναι σταδαρ η ραμ!

την δευτερα παω πλαισιο να τις αλλαξω.

ελπιζω να πανε ολα καλα...

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.