morius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που αφορά το rapidshare. Έχω αγοράσει Premium Account αλλα πολλές φορές όταν κατεβάζω πολλά αρχεία ταυτόχρονα από το Firefox μερικά κολλάνε και δεν κατεβαίνουν, με αποτέλεσμα να χάνω μετά πάλι χρόνο και να τα ξανακατεβάζω. Ξέρετε κάποιο τρόπο ή με κάποιο πρόγραμμα έτσι ώστε να αποφύγω αυτή την βλακεία; Ευχαριστώ:flower:
tyxeros Σεπτέμβριος 14, 2007 #2 Σεπτέμβριος 14, 2007 Μπορεις να κατεβασεις και να χρησιμοποεισεις το Rapget. Φροντισε να εχεις ενεργοποιησει το Direct Downloads στα Options μεσα απο το Account σου στο Rapidshare. Και στο προγραμμα οταν βαλεις το username βαλε το νουμερο που σου δινει πχ 454346 Και οχι το alias που εχεις δωσει εσυ.
tarasque Σεπτέμβριος 14, 2007 #4 Σεπτέμβριος 14, 2007 γι'αυτή τη δουλειά χρησιμοποιώ το συνδιασμό flashget & orbit downloader και όλα καλά
morius Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #5 Σεπτέμβριος 14, 2007 Ρε παιδιά γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένοι αν μπορείτε. Δεν κατάλαβα. Το FlashGot το έχω βάλει αλλά δεν ξέρω πως το χρισιμοποιώ...little more HELP:help:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.