hayabusa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ παρτιτούρες( για βιολι) με παραδοσιακή μουσική (νησιώτικα τραγούδια κυρίως) ή έστω τραγούδια υπό μορφή midi στο ιντερνετ; Εννοείται πως δεν προτίθεμαι να δώσω ούτε ένα cent . Aν κάποιος έχει κανένα λινκ ας το ποστάρει. Αν πάλι υπάρχει κάποιος που έχει στην κατοχή του παρτιτούρες και μπορεί να μου τις στείλει ας μου στείλει ένα πμΕυχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ παρτιτούρες( για βιολι) με παραδοσιακή μουσική (νησιώτικα τραγούδια κυρίως) ή έστω τραγούδια υπό μορφή midi στο ιντερνετ; Εννοείται πως δεν προτίθεμαι να δώσω ούτε ένα cent . Aν κάποιος έχει κανένα λινκ ας το ποστάρει. Αν πάλι υπάρχει κάποιος που έχει στην κατοχή του παρτιτούρες και μπορεί να μου τις στείλει ας μου στείλει ένα πμ Ευχαριστώ... Κατ' αρχάς φίλε μου νομίζω πως είσαι σε λάθος θέμα, το thread σου είναι για off topic. Κατα δεύτερον, για αυτό ακριβώς που ζητάς δεν ξέρω, καθώς μουσικη ξέρω πολύ καλά να ακούω μόνο κι έτσι δεν είμαι του αθληματος, αλλά με ενα googlάρισμα παρτιτούρες θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland Κατ' αρχάς φίλε μου νομίζω πως είσαι σε λάθος θέμα, το thread σου είναι για off topic. maybe Αρχική απάντηση από geogeoland...με ενα googlάρισμα παρτιτούρες θα βρεις. δεν υπαρχει πραγματικα καμια περιπτωση. εχω φαει μπολικες ωρες και στο λεω με πασα βεβαιοτητα. αν παλι εσυ εχεις καταφερει να βρεις κατι τοτε ποσταρε το. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: μην ποσταρεις μονο και μονο για να ανεβασεις τον post counter σου. Κανε ποστ μονο οταν εχεις κατι χρησιμο να πεις ή οταν θα πεις κατι που θα βοηθησει τον αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2007 chlii out, να βηθησει θελει ο ανθρωπος, αν ηθελε να ανεβασει το counter, δε θα ποσταρε στο off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 16, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 chlii out, να βηθησει θελει ο ανθρωπος, αν ηθελε να ανεβασει το counter, δε θα ποσταρε στο off topic. no offense...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Πραγματικά, δεν είχα κανένα σκοπό ούτε να ανεβάσω το counter ούτε να σου την πω ούτε τίποτα τέτοιο. Απλώς να επισημάνω, No offense, πως το thread ήθελε μάλλον μετακίνηση και να βοηθήσω όσο μπορώ, έστω κι αν δεν ξέρω για το συγκεκριμένο θέμα και πολλά. Είπα, για παραδοσιακή μουσική (αυτό που ζητάς) δεν ξέρω, αλλά με ενα ψάξιμο στο google παρτιτούρες για βιολί θα βρείς, και ίσως εκεί μέσα κι αυτό που θες. Εγώ με 2 πρόχειρες αναζητήσεις ("music sheets for violin" και "παρτιτούρες") βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.