Mama Africa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Εχοντας το παραπανω CPU και mobo-->ECS K7S5A SIS 735 chipset αναρωτιεμαι για τις συνηθεις θερμοκρασιες και αν ειμαι ψηλοτερα απο αυτες.. CPU=42-44(χωρις να το ζοριζω) mobo=30-32 το ανεμιστηρακι της CPU ειναι στις 4200 στροφες(μικρο και θορυβωδες ) Φυσικα το καλοκαιρι που μας περασε οι θερμοκρασιες ανεβηκαν κατα πολυ..CPU κοντα στους 51-54..και καμια φορα πιο πανω οταν το ζοριζα.. οποιος ξερει κατι..ευπροσδεκτες ολες οι απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Σεπτέμβριος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Εξαρτάται από που μετράει τις θερμοκρασίες. Αν ο επεξεργαστής σου είναι Athlon Xp barton τις μετράει από το ίδιο τον πυρίνα και είναι φυσιολογικές, αλλιώς τις μετράει με το sensor (thermistor) της μητρική σου, το οποίο βρίσκεται κάτω απο τον επεξεργαστή. Στην δεύτερη περίπτωση οι θερμοκρασίες είναι ανεβασμένες αλλά όχι απαγορευτικές Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Σεπτέμβριος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά από κάθε περίπτωση για αυτή τη γενιά επεξεργαστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Που να είχες και Palomino που έπιανε κάτι 70άρια τα καλοκαίρια - μια χαρά μου φαίνονται οι θερμοκρασίες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 νομιζω ειμαι αρκετα καλα τοτες!!! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Mια χαρα εισαι.. Εγω με barton stock ολα σε idle ημουν 58-61 και σε load εκλεινε το pc.. Τελικα του αλλαξα ψυκτρα και με κατι πατεντες τον πηγα 36-38 idle και 40-42 load.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.