drakoulis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 λοιπόν θα σας περιγράψω αυτό που μου συνέβη μήπως έχετε κάποια πρόταση..... με asus p5bdeluxe και την onboard κάρτα δικτύου συνδεόμουνα μέσω telindus 1131 στην forthnet μια χαρά και όλα ωραία.....ώσπου ένα ωραιο πρωινό ξαφνικά εκει που εβλεπα κατι σελιδες στο νετ ξαφνικά δεν ανοιγε τιποτα. -->λέω εντάξει φάγαμε ένα disconect, κάνω ρεσετ το ρουτερ οποτε και όλα λειτουργησαν πάλι μετά από 5 λεπτά το ίδιο.....ρεσετ το ρουτερ....τιποτα......μπαίνω στο interface του ρουτερ και λέει connected.....τι στο καλό......κάνω επανεκκινηση.....no internet.....αυτόματες ρυθμίσεισ ΙΡ....no internet......manual IP...no internet. και σας περιγράφω πώς έχε η κατάσταση από τότε. -- κάτω δεξιά το network and sharing center λέει ότι είμαι συνδεδεμένος κανονικά. -- στο interface του ρουτερ δεν μπαινει (192.168.1.1) -- όταν κάνω ping το router το βλέπει και απάνταει κανονικά :confused: -- firewall δεν έχω -- άλλαξα κάρτα δικτύου με μια pci κανονική....τα ίδια -- άλλαξα καλώδια....τα ίδια -- το ρουτερ λειτουργεί κανονικά μιας και με το φορητο είμαι online και postaro αυτό το μήνυμα Τι να κάνω εκτός από format.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 virus scan?αν και κουλό που δε μπαίνει στο interface. από το λαπ μπαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Έχεις 32bit ή 64? Αν έχεις 64, δοκίμασε να δεις αν μπαίνεις με τον IE64. Ρίξε και μιά ματιά σε αυτό εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=39211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 64bit έχω και ΝΑΙ μπαίνει με ΙΕ64......έλεος.......βέβαια τα Updates δεν λειτουργούνκαι τωρα τι κάνουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Βγάλε τον driver της κάρτας δικτύου, και άσε τον ενσωματωμένο των Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 τα έχω κάνει αυτά.... μέχρι και 2 κάρτες δικτύου εκτός της onboard εχω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Φορτώνει όμως τον σωστό? Κοίταξες στα properties αν είναι της Μ$ ή της Asus/Realtek ο driver? Γιατί με τον να κάνεις uninstall δε σημαίνει ότι σβήνει και τα αρχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 ειτε generic είναι ο driver είτε realtec το ιδιο και το αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Ποιός είναι ο κατασκευαστής του (manufacturer) όμως? Μ$? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2007 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Πόσες ημέρες έχεις το πρόβλημα? Αν είναι λίγες, ή αν δεν έχεις κάνει άλλες εγκαταστάσεις από τότε, δοκίμασε ένα System Restore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 system restore απενεργοποιημένο..... οπότε μάλλον πάμε για φορματ.... έλεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2007 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Δεν το ψάχνεις και σε κανά Γούγλη πριν το φορμάρεις? Εγώ το είχα στημένο 2 ώρες και δε με πείραξε το format. Εσύ που φαντάζομαι είναι κρίμα να το σκίσεις, αν βρεις λύση θα το ξέρουμε όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 SOLVED!!!!!!!!!με 2 reset όλα λειτουργούν ρολόι πάλι.....netsh winsock resetnetsh int ip resetrestart και :magic: :magic: :magic: :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 14, 2007 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Είδες? Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.