gkatsogr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Είναι να στήσω ένα μηχανάκι για ένα φίλο και έχουμε πάρει τα παρακάτω:Gigabyte P35-DS4Core2 Duo 3.00GHz2x1GB RAMAsus 8800GTSEnermax Liberty 500W2xDVD-RW Sata2x500GB WD SataIIΥδρόψυξη:CPU Block ElevenVGA Block D-Tek GFX FuzionEheim 1250Tank Eleven μάλλον ή Alphacool Cape Coolplex Pro Plexi 25 Ext.Ψυγείο λέμε για το Βlack Ice - GTS Stealth II (καμία πρόταση?)Το πρόβλημα μου είναι πώς είναι η πρώτη φορά που θα βάλω υδρόψυξη σε 8800 και αυτό που είδα είναι πως η ψύκτρα που έχει επάνω δέν ψύχει μόνο το chip την vga αλλά και πόσα άλλα πράγματα.(πυκνωτές κτλ κτλ)Κι έτσι δέν ξέρω άν θα έχω πρόβλημα με το να αφαιρέσω την μαμά ψύκτρα και να υδροψύξω μόνο την gpu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Με απλά ψυκτράκια πάνω στις μνήμες , κάνεις την δουλειά σου έυκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Και για να μην παιδευεισαι με ψυκτρακια ... Παρε ενα uni-sink απο την d-tek το οποιο σε λιγο καιρο 8α ειναι διαθεσιμο απο το πλαισιο link Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 To λίγο ίσως να είναι πολύ...για να περιμένω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Τελικά το έχω βάλει σκέτο μέχρι στιγμής και θα δώ τι θα παίξει απο θέμα θερμοκρασίας!Όταν με το καλό βρεθεί και τάνκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από gkatsogr Τελικά το έχω βάλει σκέτο μέχρι στιγμής και θα δώ τι θα παίξει απο θέμα θερμοκρασίας!Όταν με το καλό βρεθεί και τάνκ! οχι σκετο,παρε ψυκτρακια μην το ρισκαρις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.