JaguarOne Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει circlips? circlipsσυγκεκριμμένα ψάχνω την μικρή εκδοχή foto όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ.. thx!!
BlueChris Σεπτέμβριος 14, 2007 #2 Σεπτέμβριος 14, 2007 Λόγο ενασχόλησής μου με τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα τα CirClips είναι πολύ κοινά σε εμένα. Πεσμου τί διαμέτρους θες και που μένεις να σε στείλω σε αντίστοιχο μαγαζί γνωστό να τα πάρεις.
JaguarOne Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #3 Σεπτέμβριος 14, 2007 zomg! εχω φάει το κόσμο να βρω circlips...μένω Χαλάνδρι αλλά διαστάσεις δεν έχω ακόμη μιας και το εξάρτημα το έχω αφήσει στο αυτοκίνητο. Απο μνήμης και με το μάτι υπολογίζω 1/4 του εκατοστούBtw το εξάρτημα είναι απο μπαταρία μπάνιου (στον εναλλάκτη) και λογικά θα χρειαστεί χοντρό clipακι
BlueChris Σεπτέμβριος 14, 2007 #4 Σεπτέμβριος 14, 2007 Οκ κοντά είσαι με το RcHobby Athens στο ψυχικό. Αν θες στου στέλνω ΠΜ που είναι και το πέρνεις μαζί σου.. και κάτι θα σου βρεί ο Δημήτρης εκεί να βάλλεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.