alexis2044 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Είπα να ανοίξω ένα τέτοιο thread για να μοιραστούμε συμβουλές αισθτητικής μεταξύ μας εμείς οι Λινουξάδες αλλα και για να δουν οι φίλοι μας που τρέχουν windows τι χάνουν. Ορίστε λοιπόν το δικό μου setup βασισμενο σε περιβαλλον Gnome (*skin -> MacOS, icons Vista like) σε συνδιασμό με τον διαχειριστή παραθύρων Compiz Fusion. (διανομή Linux ubuntu Edgy Eft 7.04) Η επιφάνεια. Ο Κυβός ( Custom Skydome) Διάφορα παράθυρα... Widgets (layer) Expo παίζωντας 3 ταινίες ταυτόχρονα εκ των οποίων η 1η DVD, η 2η HD, η 3η Χvid Σχόλια/προτάσεις πάντα καλουδεχούμενες. Αντε να βλέπω Desktops Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Υπάρχει ήδη θέμα για desktop screenshots http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18109 Αλλά αν είναι να το κάνουμε linux only, ορίστε ένα δικό μου. Debian unstable-Compiz fusion-KDE (icons: crystalsvg , style: KORE) Για screenlets χρησιμοποιείς τα gscreenlets, ή τα screenlets από το fusion? EDIT Φαντάζομαι το μηχανάκι που τρέχεις (1XHD + 2XSD videos) είναι βαρβάτο έτσι? Με nvidia σίγουρα, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 13, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Ωραίο Dektop seph1roth. KDE να μαντέψω ( ποοοολυ δυσκολο να το καταλαβει κανείς ) Αλλά αν είναι να το κάνουμε linux only, ορίστε ένα δικό μου. Είπα να κάνουμε ένα μόνο για Linux. Δεν μπορώ να βλέπω καν το κουμπί Έναρξη Για screenlets χρησιμοποιείς τα gscreenlets, ή τα screenlets από το fusion? Χρησιμοποιώ τα screenlets από Εδώ Έχω την εντύπωση ότι είναι μόνο για gnome αλλα με τις libraries του gnome μπορείς να τα τρέξεις. Τα έχω στο widget layer του fusion Φαντάζομαι το μηχανάκι που τρέχεις (1XHD + 2XSD videos) είναι βαρβάτο έτσι? Με nvidia σίγουρα, ε? Ε δεν θα το λεγα Nvidia ναι... αλλα τι nvidia; ... Geforce 4 Ti 4200 στα 128 mb (oc'ed) . Απίστευτο? Η μαγεία των linux... Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από alexis2044 Ωραίο Dektop seph1roth. KDE να μαντέψω ( ποοοολυ δυσκολο να το καταλαβει κανείς ) Thanks κι επίσης Αρχική απάντηση από alexis2044Χρησιμοποιώ τα screenlets από Εδώ Έχω την εντύπωση ότι είναι μόνο για gnome αλλα με τις libraries του gnome μπορείς να τα τρέξεις. Τα έχω στο widget layer του fusion Αυτά εννοούσα Έχουν καινούργια διεύθυνση www.screenlets.org . Και θέλουν gnome libs οπότε... Αρχική απάντηση από alexis2044Ε δεν θα το λεγα Nvidia ναι... αλλα τι nvidia; ... Geforce 4 Ti 4200 (oc'ed) στα 128 mb. Απίστευτο? Η μαγεία των linux... Το nvidia το κατάλαβα γιατί με ati ενδέχεται να δεις κάτι τραγικά με compositing WM και video. Τώρα αν δεν είναι διπύρηνος και παίζει HD (720 ή 1080 αλήθεια?) και 2sd μαζί, πες μου πόσο τον πουλάς. EDIT Είδα στο thread σου τη μητρική σου. Μάλλον έχανε frames σαν παρδαλό στο screenshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 720p Τώρα αν δεν είναι διπύρηνος και παίζει HD (720 ή 1080 αλήθεια?) και 2sd μαζί, Διπύρηνος δεν είναι πες μου πόσο τον πουλάς. Έχω συναισθηαμτικο δέσιμο μαζί του... Έχει φάει κατι μπουνίδια Ορίστε και τα πειστήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 14, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Σεπτέμβριος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 ρε παιδια μια ερώτηση γιατί ολο λέτε οτι είναι καλυτερα και το σκέφτομαι και εγω Τα προγράμματα των win παίζουν σε linux; Και αν οχι υπάρχουν τα παντα σε linux (...φτηνη αγορα απο internet...) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 14, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Το linux ΔΕΝ είναι win. Αν θέλεις win μείνε στα win. Αν θέλεις κάτι καλύτερο, πήγαινε στο linux. Αν δεν έχεις χρόνο και δε σου αρέσει να ανακαλύπτεις, μείνε στα win. Αν θέλεις παιχνίδια, μείνε στα win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Σεπτέμβριος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Mην ακουσω σχολια για το my documents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggeorge Σεπτέμβριος 14, 2007 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Θέλω προγράμματα.... ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 14, 2007 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 ubuntu για κατεβαστήρι από χτες και πρόχειρα με utorrent μέχρι να γίνουν δοκιμές με deluge ktorrent και ότι άλλο βρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Ωραίοι παιδιά, πολυ ωραία desks ολοι! Ετσι να το γεμίσουμε @Cabrinha Γουστάρω Μπουλντόζα...! Ριο αντιριο έχεις στο desk του κύβου; Α και τί θέμα χρησιμοποιείς για τα μενού; Mην ακουσω σχολια για το my documents. Βλασφημία Δες πιο πάνω στα widgets μου (4η εικόνα) τον ορισμό των winxp απο το urban dictionary ubuntu για κατεβαστήρι από χτες και πρόχειρα με utorrent μέχρι να γίνουν δοκιμές με deluge ktorrent και ότι άλλο βρώ Ε βάλε και κανένα fusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 14, 2007 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Μπούρλα όταν τσεκάρεις το deluge πες μας την άποψή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 14, 2007 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 alexis επειδή το κατεβαστήρι δεν έχει μόνιτορ και το έχω με vnc νομίζω δεν είναι απαραίτητο το compiz-fusion ktl schumifer το deluge έχει κάνει τεράστια βήματα αλλά ακόμα utorrent δεν είναι, επίσηςαν ενεργοποιήσει κανείς 4-5 plugins αρχίζουν τα κολλήματα με βλέπω με utorrent και στον πιγκουίνο άλλωστε για περίπου 48 ώρες κανένα πρόβλημα μέσα απόwine Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Σεπτέμβριος 14, 2007 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 utorrent me wine χωρις γραφικο περιβαλλον παιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Σεπτέμβριος 14, 2007 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Και το δικό μου... ...δε το έχω δουλέψει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 14, 2007 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Να με κ εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 15, 2007 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από R@tNET [Χθες, στις 22:58] Και το δικό μου... ...δε το έχω δουλέψει πολύ. αμα χαζευεις τα ποδια ολη την ωρα, πως να το δουλεψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 15, 2007 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από bourlas [Χθες, στις 22:52] schumifer το deluge έχει κάνει τεράστια βήματα αλλά ακόμα utorrent δεν είναι, επίσηςαν ενεργοποιήσει κανείς 4-5 plugins αρχίζουν τα κολλήματα με βλέπω με utorrent και στον πιγκουίνο άλλωστε για περίπου 48 ώρες κανένα πρόβλημα μέσα απόwine Τι 48 ώρες μου λες τώρα? 48 βδομάδες το έχω και δεν έχει πρόβλημα.....Πρόβλημα έχω μόνο με τους ελληνικούς χαρακτήρες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όταν ένα τόρεντ έχει αρχεία με ελληνικούς χαρακτήρες όλα βγαίνουν με >>><>>Λ.Ακόμη και το ίδιο το utorrent όταν βάζω ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.