alexis2044 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Έχω σε ένα pc μου αυτήν την μητρική της albatron. Έχει το fw της έκδοσης R1.00 Να κάνω ugrade η όχι; Αν ναι πιο fw λέτε να διαλέξω; Link Εδώ Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Σεπτέμβριος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Σ' αυτά τα πράγματα, παέι, αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα, μην το πειράζεις. Εγώ όμως προσωπικά, βάζω κάθε καινούρια έκδοση που βγαίνει, ας είναι και beta. Εγώ λέω καλό θα κάνει, κακό δεν θα κάνει (κιαν κάνει γυρνάμε στα παλιά, σιγά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 13, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Σ' αυτά τα πράγματα, παέι, αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα, μην το πειράζεις. Πάντως έχει μια προβληματαρα που με εκνευρίζει εδώ και αρκετό καιρό: δεν δουλευει η θυρα PS/2 για κανένα ποντίκι. Το πληκτρολόγιο δουλευει όμως άψογα στην άλλη PS/2... μήπως το έλυνε το πρόβλημα κανένα update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Σεπτέμβριος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Μήπως κάτι κάηκε ή βραχυκύκλωσε ? http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=41490(Μπορεί το thread να ασχολείται με πληκτρολόγιο αλλά ο ένοχος είναι η ίδια θύρα !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 14, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 Μπα το έκανε out of the box το προβλημα. Επρεπε να γινει RMA ξερω, αλλα αφού πήρα usb ποντικι το ξέχασα τελείως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANOSPC Σεπτέμβριος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από alexis2044 Πάντως έχει μια προβληματαρα που με εκνευρίζει εδώ και αρκετό καιρό: δεν δουλευει η θυρα PS/2 για κανένα ποντίκι. Το πληκτρολόγιο δουλευει όμως άψογα στην άλλη PS/2... μήπως το έλυνε το πρόβλημα κανένα update? Δεν νομίζω να σου λυθεί το πρόβλημα με αναβάθμισει bios.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.