kle500 Σεπτέμβριος 18, 2007 Author #21 Σεπτέμβριος 18, 2007 Λοιπον, παρακαλώ όποιον έχει το multimedia Μοντέλο αν μπορεί να μου πει από που το πήρε, διότι όπου έχω ψάξει έχουν το NON MULTIMEDIA μοντέλο.Ευχαριστώ πολύ.
ReaperX Σεπτέμβριος 18, 2007 #22 Σεπτέμβριος 18, 2007 Στα κεντρικά του eshop κοίταξες??Διότι στο site την έχουν..
kle500 Σεπτέμβριος 18, 2007 Author #23 Σεπτέμβριος 18, 2007 Δεν υπάρχει πλέον το multimedia μοντέλο και ο προμηθευτής πλέον φέρνει το απλό.Το μόνο να βρεθεί κανένα κομάτι σε στοκ.Αλλά τελικά, θα πάρω το απλό και θα πάρω και ένα ζευγάρι Logitech Z-4E.Thank's for everything
ReaperX Σεπτέμβριος 18, 2007 #24 Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από kle500 Δεν υπάρχει πλέον το multimedia μοντέλο και ο προμηθευτής πλέον φέρνει το απλό. Το μόνο να βρεθεί κανένα κομάτι σε στοκ. Αλλά τελικά, θα πάρω το απλό και θα πάρω και ένα ζευγάρι Logitech Z-4E. Thank's for everything Ακόμα καλύτερα... ’λλωστε τα ηχεία του multimedia μοντέλου δεν είναι και τίποτα σοβαρό,απλά βοηθάνε στην εξοικονόμηση χώρου σε περίπτωση που δεν υπάρχουν απαιτήσεις για τον ήχο.
geoal Σεπτέμβριος 18, 2007 #25 Σεπτέμβριος 18, 2007 οι DELL φορανε Samsung panel τωρα για την ποιοτητα των MVA δεν γνωριζω να σου πω αλλα τα PVA ειναι παρα πολυ καλα.
kle500 Σεπτέμβριος 18, 2007 Author #26 Σεπτέμβριος 18, 2007 Λοιπόν, μάλλον η τύχη δεν θέλει να πάρω αυτό το μόνιτορ.Έχουμε και λέμε,εχθές πήγα να το πάρω από το E-shop (χαλάνδρι) και το είχε πάρει ένας τύπος 5 λεπτά πριν από εμένα,Σήμερα, πήγα λοιπόν να πάρω το τελευταίο κομάτι από το E-shop Μοσχάτου, και εκεί λοιπόν διαπιστώθηκε πως δεν ήταν το Multimedia μοντέλο (άσχετα με το τι έγραφε στο site).Οπότε το άφησα, μπας και το βρώ (το multimedia) Κάπου αλλού.Μετά από άπειρα τηλεφωνήματα, κατάλαβα πως όλοι πλέον έχουν το NON Multimedia μοντέλο, αλλά ακριβότερα από το E-shop.Έτσι λοιπόν είπα και εγώ, ας πάω να το τσιμπίσω πριν το πάρει άλλος και να πάρω μαζί και ένα καλό σετάκι ηχεία.Αλλά για να μην πηγαίνω τσάμπα, είπα να πάρω στα κεντρικά του E-shop για να με ενημερώσουν αν όντως υπάρχει ακόμα το 1 τεμάχιο στο Μοσχάτο.Έλα μου ντε που δεν μπορούσα να συνδεθώ με το τμήμα πωλήσεων επί 40 λεπτά!Ε είπα, νισάφι, θα πάω και ότι γίνει.Πήγα και................ την είχαν πάρει.Ε! Δεν θέλει ρε παιδιά να την πάρω αυτήν την οθόνη τελικά!!!!!!!!!!!Να είστε καλά.Υ.Γ. Μπας και βγει κανένα άλλο μοντέλο τελικά, διότι το e-shop δεν πρόκειτε να την ξαναφέρει.
geoal Σεπτέμβριος 18, 2007 #27 Σεπτέμβριος 18, 2007 σε ενα προχειρο ψαξιμο στο ebay βρηκα αυτο http://cgi.ebay.de/DELL-Ultrasharp-2407-WFP-24-Zoll-LCD-2407wfp-NEU_W0QQitemZ110169472044QQihZ001QQcategoryZ129334QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem η οθονη ειναι με Samsung s-pva panel οποτε η ποιοτητα εικονας ειναι σαν της δικης μου 215ΤW απλά σε μεγαλυτερη αναλυση και περισσοτερες ιντσες.
kle500 Σεπτέμβριος 18, 2007 Author #28 Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από geoal [Σήμερα, στις 21:04] σε ενα προχειρο ψαξιμο στο ebay βρηκα αυτο http://cgi.ebay.de/DELL-Ultrasharp-2407-WFP-24-Zoll-LCD-2407wfp-NEU_W0QQitemZ110169472044QQihZ001QQcategoryZ129334QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem η οθονη ειναι με Samsung s-pva panel οποτε η ποιοτητα εικονας ειναι σαν της δικης μου 215ΤW απλά σε μεγαλυτερη αναλυση και περισσοτερες ιντσες. Θα ήθελα να αποφύγω την αγορά monitor από το εξωτερικό.Όπως επίσης, δεν έχω διαβάσει για κάποια τρομερή διαφορά στα δύο μόνιτορ (Dell 2407 και LG L245), ασχέτως των διαφορετικών (αλλά κατά τα λεγόμενα σχεδόν ίδιων ποιοτικά) πάνελ.Οπότε ή κάνω παραγγελία από Γραμμή στην τιμή των 572 (το LG L245WP-BN) και το έχω στα χέρια μου την Παρασκευή, ή από κάπου αλλού που να το έχουν ετοιμοπαράδοτο.Ευχαριστώ.
icy20 Νοέμβριος 4, 2007 #29 Νοέμβριος 4, 2007 Παιδια μια ερωτηση αν και λιγο οφφ τοπικ: Εχω την 245WP-BN και ειχε on arrival καμενη μαλλον την ψηφιακη εξοδο.Τα τυπακια μου λενε επειδη σταματησε να βγαινει και καλα η οθονη να την παρουν να την επισκευασουν.Κανονικα δεν θα ειχα προβλημα αλλα εχει και 2 κολλημενα πιξελς και δεν ψηνομαι.Δικαιουμαι να ζητησω πληρη αντικατασταση?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.