gkatsogr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Έχω έναν φίλο ο οποίος θέλει να πάρει μία 26" LCD ώστε να πετάξει την παλιά του τηλεόραση αλλά και να διώξει την 19" TFT που έχει για να έχει ακόμη περισσότερο χώρο.Το θέμα είναι ότι θέλει να συνδιάσει και pc και τηλεόραση μαζί!Είχαμε δεί την Samsung LE26R86B αλλά θέλει η τηλεόραση να έχει και PIP.Δηλαδή να είναι στο pc και σε μικρό παραθυράκι να βλέπει και τηλεόραση.Αλλά έχω δεί αρκετά μοντέλα στις 26" αλλά καμία δέν έχει PIP.Μήπως γνωρίζετε κάποιο μοντέλο εσείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 για 26" δεν ξέρω αλλά η LG συνδιάζει οθόνη/tv/tuner/pip/pop κλπ στα περισσότερα μοντέλα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCKY Σεπτέμβριος 13, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2007 Εγώ αν ήμουν στη θέση του φίλου σου θα έπερνα μία 26'' οθόνη για υπολογιστή (σε καμία περίπτωση όμως LG) και θα έβαζα και μία κάρτα τηλεόρασης στον υπολογιστή ή οποία θα είχε και ράδιο και θα μπορούσε να γράψει και πρόγράμματα απο την τηλεόραση και το ράδιο.Όσο για τηλεοράσεις που να έχουν ΡΙΡ δεν το γνωρίζω και ούτε το έχω ψάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.