Jump to content

chieftec 750watt καλο ειναι?

unknown

Recommended Posts

Γενικά τα Chieftec είναι τίμια τροφοδοτικά, ειδικά τα παλιά ήταν "σκυλιά" και σήκωναν μεγάλα φορτία χωρίς πρόβλημα.

Το θέμα είναι, χρειάζεσαι τόσα Watt? Γιατί αν δεν τα χρειάζεσαι, το Corsair HX620W είναι πολύ κοντά σε τιμή και από επιδόσεις απλά ένα από τα κορυφαία 600άρια ;)

γιατι να μην παρω παραπανω βαττ με τα ιδια λεφτα?

δεν ειναι κανα qtec για να πω αστο..

και modular ειναι...

Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα τα χρειαστείς ποτέ και επίσης, αν τα χρειαστείς, αν θα τα αντέξει στο 100%. Θα ψάξω για κανά review και θα σου πω ;)

(τα modular btw δεν είναι φημισμένα ότι αντέχουν όσο τα κανονικά σε heavy duty loads)

το εχω ακουσει αυτο που λες αλλα εχω ακουσει επισης οτι αυτο ισχυε στην αρχη τωρα με φυσιολογικη χρηση normal o/c δεν πρεπει να υπαρχει prob

μια μινι απορια-εναλλακτικη προταση!

Το etasis 750 ποσο μπορει να απεχει απο το 850 το οποιο βλεπω σαν review εδω?

Στο review λεει οτι ειναι παρομοιο το silverstone 850 zeus

Να συμπερανω οτι το 750 ειναι παρομοιο με το silverstone 750 zeus??

Αν προχωρήσεις το review του silverstone 750 στην πλακέτα λέει etasis. Και εγώ για το etasis 750 ψήνωμαι φάινεται καλή επίλογή για τα λεφτά του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.