vasi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2007 έχω τα vista ultimate ,προσπαθώ να δημιουργήσω είδωλο αντιγράφου ασφαλείας Complete-PC ,αλλά τα windows δεν είναι δυνατών να εντοπίσουν συσκευές αντιγραφών ασφαλείας (Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση 0χ80070005) εκτός του λειτουργικού δίσκου έχω και άλλους τρεις: 750gb,320gb 200gb εξωτερικό. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών 8015003000 είπα το πρόβλημα στον τηλεφωνητή, και μου ζήτησε 50 ευρώ για την τεχνική βοήθεια επειδή τον είπα την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος πέντε μήνες ενώ το όριο είναι στις 90 ήμερες για δωρεάν υποστήριξη. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ άλλο η ημερομηνία αγοράς , και άλλο η ημερομηνία ενεργοποίησης που δεν με είπαν πια είναι . ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Σεπτέμβριος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Μια αναζήτηση στο Google έκανες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 έχω κάνει άκρη δεν βρήκα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Σεπτέμβριος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Εγώ για backup κλπ χρησιμοποιώ αυτόwww.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/υπάρχουν νομίζω και free προγράμματα για αυτό το σκοπό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.