Jump to content

Overclocking - Stress tests Guide

Recommended Posts

Δυστυχώς δε ξεκινάω εγώ τον οδηγό. Μόνο την πρόταση κάνω και μακάρι να υλοποιηθεί από κάποιον!

Η δομή του κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι η εξής:

1. Αναφορά στα πιο γνωστά προγράμματα stressing, στη χρησιμότητά τους και σε ποια φάση του overclocking χρησιμοποιείται το καθένα.

2. Επεξήγηση των ρυθμίσεών τους και των αποτελεσμάτων τους. Αναφορά στην ελάχιστη και στην προτεινόμενη ώρα που πρέπει να τρέξει το καθένα ώστε να αποφανθούμε ότι το σύστημα είναι σταθερό.

3. Οδηγίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθηθούν σε περίπτωση αποτυχίας κάποιου test ώστε να πετύχουμε τη σταθερότητα του συστήματος.

Αν νομίζετε πως η δημιουργία ενός τέτοιου οδηγού είναι χρήσιμη κάντε ένα reply για να ξέρουμε τη γνώμη σας!

Αρχική απάντηση από pusher

Δυστυχώς δε ξεκινάω εγώ τον οδηγό. Μόνο την πρόταση κάνω και μακάρι να υλοποιηθεί από κάποιον!

Η δομή του κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι η εξής:

1. Αναφορά στα πιο γνωστά προγράμματα stressing, στη χρησιμότητά τους και σε ποια φάση του overclocking χρησιμοποιείται το καθένα.

2. Επεξήγηση των ρυθμίσεών τους και των αποτελεσμάτων τους. Αναφορά στην ελάχιστη και στην προτεινόμενη ώρα που πρέπει να τρέξει το καθένα ώστε να αποφανθούμε ότι το σύστημα είναι σταθερό.

3. Οδηγίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθηθούν σε περίπτωση αποτυχίας κάποιου test ώστε να πετύχουμε τη σταθερότητα του συστήματος.

Αν νομίζετε πως η δημιουργία ενός τέτοιου οδηγού είναι χρήσιμη κάντε ένα reply για να ξέρουμε τη γνώμη σας!

Γιατι περιμενεις να κανει καποιος αλλος κατι που μπορεις να κανεις εσυ; :)

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 22:46]

Γιατι περιμενεις να κανει καποιος αλλος κατι που μπορεις να κανεις εσυ; :)

Δε νομίζω πως μπορώ να το κάνω εγώ... Οι γνώσεις μου είναι μηδαμινές επί του θέματος! Να είσαι σίγουρος πως αν μπορούσα να το κάνω ή θα το έκανα ή δε θα άνοιγα το θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.