Jump to content

πρόβλημα με σύνδεση router-pc

aggelos84

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους.Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να συνδέσω το router στο pc μέσω ethernet(καλώδιο),αυτο που παρατήρησα είναι ότι στον πίνακα ελέγχου->οι συνδέσεις μου δεν υπάρχει πουθενά το εικονίδιο:τοπική σύνδεση,δηλαδή είναι σαν η μητρική μου να μην αναγνωρίζει τους αντάπτορες του lan με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπώ στην σελίδα του router ώστε να κάνω τις ρυθμίσεις,η μητρική που έχω είναι asus m2-n32 sli.αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει,θα με έβγαζε απο μεγάλη ταλαιπορία,παιδεύομαι πολύ καιρο χωρίς να καταφέρω κάτι..

Ευχαριστώ προκαταβολικά:D

Βαλε το cd που ειχε η μητρικη και κανε install τους drivers. Δεν θυμαμαι τι εχει η συγκεκριμενη, αλλα στην δικια μου (P4C800-E dlx - μην βαρατε) δεν την αναγνωριζει κ θελει το cd Win XP παντα)

Δυο καρτες πρεπει να εχει πανω...

Η μια ενσωματωμενη της Nvidia οποτε πρεπει να περασεις τους drivers του Nforce και η αλλη πρεπει να ειναι Marvell.

Στο cd της μητρικης τα εχει σιγουρα...

Πριν δες ομως στην Διαχειριση συσκευων αν υπαρχουν αγνωστες συσκευες που ειναι με ερωτηματικο.

Αν δεν υπαρχουν πρεπει πιθανον να μπεις στο bios και ενεργοποιησεις την καρτα δικτυου που χρησιμοποιησεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.