aggelos84 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 καλησπέρα σε όλους.Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να συνδέσω το router στο pc μέσω ethernet(καλώδιο),αυτο που παρατήρησα είναι ότι στον πίνακα ελέγχου->οι συνδέσεις μου δεν υπάρχει πουθενά το εικονίδιο:τοπική σύνδεση,δηλαδή είναι σαν η μητρική μου να μην αναγνωρίζει τους αντάπτορες του lan με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπώ στην σελίδα του router ώστε να κάνω τις ρυθμίσεις,η μητρική που έχω είναι asus m2-n32 sli.αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει,θα με έβγαζε απο μεγάλη ταλαιπορία,παιδεύομαι πολύ καιρο χωρίς να καταφέρω κάτι.. Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Βαλε το cd που ειχε η μητρικη και κανε install τους drivers. Δεν θυμαμαι τι εχει η συγκεκριμενη, αλλα στην δικια μου (P4C800-E dlx - μην βαρατε) δεν την αναγνωριζει κ θελει το cd Win XP παντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos84 Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 ςτο cd της μητρικής δεν βρήκα κάτι(εκτός και αν δε το βλέπω)μπορώ να κάνω κάτι μέσα απο το σδ των windows; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 ποια μητρικη εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos84 Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 τα μόνα που βγάζει στις συνδέσεις είναι το ασύρματο δίκτυο και τα δύο firewirε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos84 Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από steve_m ποια μητρικη εχεις? m2n32 sli deluxe asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Δυο καρτες πρεπει να εχει πανω...Η μια ενσωματωμενη της Nvidia οποτε πρεπει να περασεις τους drivers του Nforce και η αλλη πρεπει να ειναι Marvell.Στο cd της μητρικης τα εχει σιγουρα...Πριν δες ομως στην Διαχειριση συσκευων αν υπαρχουν αγνωστες συσκευες που ειναι με ερωτηματικο.Αν δεν υπαρχουν πρεπει πιθανον να μπεις στο bios και ενεργοποιησεις την καρτα δικτυου που χρησιμοποιησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos84 Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 ευχαριστώ παιδιά το βρήκα τελικά,να είστε όλοι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.