def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 παιδια οταν μπαινω στα win πρεπει να περιμενω κανενα 2λεπτο για να ανοιξει το Msn και υστερα μπορω να ανοιξω φακελους η να μπω ιντερνετ ξερετε αν υπαρχει τροπος να μην ανοιγει το Msn με το μπου θα μπαινω στα win?αλλα να ανοιγει μονο οταν θελω εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Εργαλεία-->Επιλογές-->Γενικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 xp εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:52] xp εχω MSN Live Mesenger δεν έχεις?Kαι MSN v7.5 να έχεις πάλι με τον ίδιο τρόπο...γίνεται Δεν παιζει ρολο αν εχεις XP or Vista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από GeorgeVasil MSN Live Mesenger δεν έχεις?Kαι MSN v7.5 να έχεις πάλι με τον ίδιο τρόπο...γίνεται Δεν παιζει ρολο αν εχεις XP or Vista.. σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 11, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 13:03] σε ευχαριστω πολυ Τπτ,να'σαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.