superiorblend Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2007 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:όποτε πάω να παρακολουθήσω μια ταινία και προσθέτω τους αντίστοιχους υπότιτλους(ελληνικούς),πάντα μου εμφανίζονται *$&$**#,δλδ. αλαμπουρνέζικα. Τι φταίει παιδιά;(Χρησιμοποιώ πάντα VLC). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCKY Σεπτέμβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Δοκίμασε να δείς την ταινεία με άλλο πρόγραμμα και κατέβασε καινούριους codecs. Σιγουρέψου πως δίνεις το ίδιο όνομα και στο άρχειο της ταινείας αλλά και στο αρχείο με τους υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από ROCKY Δοκίμασε να δείς την ταινεία με άλλο πρόγραμμα και κατέβασε καινούριους codecs. Σιγουρέψου πως δίνεις το ίδιο όνομα και στο άρχειο της ταινείας αλλά και στο αρχείο με τους υπότιτλους. Δεν είναι θέμα codecs αφού ο VLC χρησιμοποιεί τους δικούς του από όσο ξέρω.@superiorblendΨάξε για encoding στα options και βάλε iso-8859-7 ή utf-8 (αν δεν παίξουν αυτά δοκίμασε και windows 1253. Δυστυχώς δεν έχω το vlc εγκατεστημένο για να σου δώσω ακριβείς οδηγίες αλλά με λίγο ψάξιμο των options θα τα καταφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superiorblend Σεπτέμβριος 10, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Δε μπορώ να εντοπίσω τα options που αναφέρεις παραπάνω...Αν τύχει και το εγκαταστήσεις,και σου είναι εύκολο απαντάς άλλη φορά.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 settings preferences input/codecs other codecs subtitle4s text encodingΈτσι το βάζεις μόνιμα στο 8859-7 και ησυχάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.