Wizard! Σεπτέμβριος 18, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Εγώ τον πήρα από το play247.gr που όμως δεν έχει το μοντέλο VG. To VG το έχει εδώ, αλλά μόνο για ISDN γραμμή.Ρώτα και στο Πλαίσιο, γιατί φέρνει Vigor, αλλά δεν έχουν ακόμα το 2800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Σεπτέμβριος 18, 2007 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 isdn έχω αλλά δεν ξέρω αν την κρατήσω γιατί δεν έχει νόημα τώρα που ήρθαν οι εναλλακτικοί Πετρούπολη.... άσε θα περιμένω πρώτα να δω τι θα βάλω από Internet γενικά και ψωνίζω μετά... σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2007 Μετά από 10 ημέρες λειτουργίας, το router δεν έχει χάσει το συγχρονισμό ούτε δευτερόλεπτο! Με το 9108 κάθε δύο-τρείς μέρες, έπρεπε να το κάνω restart. Επίσης όπως πολύ σωστά επισήμανε ο dubber, η θερμοκρασία του αγγίζει οριακά το ζεστό. Ούτε πυρετό δεν έχει Με τις ρυθμίσεις του firewall δεν έχω παίξει πολύ ακόμα, αλλά από μιά γρήγορη ματιά απλά κάνει τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 24, 2007 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 snmp qos?torrents δουλεύεις?αν ναι όταν έρχονται/φευγουν torrent http παίζει η σέρνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 24, 2007 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Να απαντήσω εγώ?Το bandwidth management που κάνει ο 2800 είναι απλά άψογο. Με μια νορμάλ γραμμή, το browsing δεν επηρεάζεται με όσο και να κατεβάζεις από torrents.Wizard! έχεις δοκιμάζει το VPN του? Τον printer server του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 24, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 @DarkSaga: Επειδή το manual είναι 200+ σελίδες, το διαβάζω κομμάτι κομμάτι και ρυθμίζω. Σήμερα λοιπόν, του ενεργοποίησα το QoS δίνοντας προτεραιότητα στο web (http, https, pop, smtp) και μόνο. Αυτή τη στιγμή δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά, και το uTorrent έχει και στο up και στο down, unlimited Επόμενη κίνηση είναι να ρυθμίσω το live-streaming ώστε να μπορώ να δω video, live-tv κλπ. @dubber: Δεν το έχω δοκιμάσει το VPN ακόμα. Δεν έχω στήσει ποτέ μέσω router και δεν ήθελα να πειραματιστώ... Θα το κάνω όμως, μιάς και το χρησιμοποιώ για να συνδέομαι στην εταιρία. Έχεις να με συμβουλέψεις κάτι? Οι ρυθμίσεις πάντως που έχεις είναι απίστευτα πολλές και ως επί το πλείστον άχρηστες για σπίτι. Ρυθμίζει εφαρμογές, ΙΡ, πρόσβαση, ανά ώρα, ανά μέρα κλπ. Για να καταλάβετε, αυτή η εικόνα είναι οι ρυθμίσεις για πρόσβαση σε sites που έχει: Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarGazeR Νοέμβριος 12, 2007 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 hello guyz.. Θα μπορούσατε να μου πειτε τις εντυπώσεις σας απο τον Vigor 2800? Έχω τον 2700vg πάνω σε doubleplay και δεν κάνει authenticate με τίποτα στον isp,μόνο στη δική μου γραμμή, σε γραμμές του ΟΤΕ παίζει, ενώ παράλληλα ότι άλο router έχω δοκιμάσει πάνω στη γραμμή μου παίζει μια χαρα. Επίσης το ασύρματό του είναι χάλια μαύρα..ασταθές και αργό με αποσυνδέσεις, μια το βρίσκω μια δεν το βρίσκω(ασύρματη κάρτα linksys) Εχω δουλέψει τους Draytek παρα μα πάρα πολύ και τα βρίσκω πολύ καλά σαν routeria και αξιόπιστα, δεν είχα ποτέ προβλήματα με πελατών μου και να που έκατσε σε εμένα....! Το έχει κανείς πάνω σε forthnet doubleplay να μας πει την εμπειρία του;; Ευχαριστώ εκ των προταίρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 12, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Καλώς ήρθες Όπως σου είπα και προσωπικά, εμένα σε doubleplay παίζει από το Σεπτέμβριο που το πήρα και δεν έχει χάσει τη σύνδεση ποτέ. Το wi-fi του δεν το έχω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.