nick2crete Νοέμβριος 26, 2007 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos_gr [Σήμερα, στις 19:15] Δεν έχω κάνει κάτι εντός υπολογιστή...Απλώς σύνδεσα τον My Book με esata καλώδιο στην αντίστοιχη υποδοχή του υπολογιστή...Ο εσωτερικός δίσκος είναι προφανώς συνδεδεμένος στον Intel Controller... Αρα 2 συνολο... ...προφανως στον Ιντελ...? Τεσπα ...με μονο 2 δισκους δεν ειναι εκει το θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Φεβρουάριος 5, 2008 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 έχω πάρει esata καλώδιο αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να τον συνδέσωέχω silicon 3132 και απο το bios το έχω βάλει σε sata mode (έχει 3 επιλογές disabled,sata,raid)έχω περάσει τον τελευταίο driver απο το site της silicon image 1.0.22....έχει κανείς κάποια ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Φεβρουάριος 5, 2008 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από NaGR [Σήμερα, στις 18:53] έχω πάρει esata καλώδιο αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να τον συνδέσωέχω silicon 3132 και απο το bios το έχω βάλει σε sata mode (έχει 3 επιλογές disabled,sata,raid)έχω περάσει τον τελευταίο driver απο το site της silicon image 1.0.22....έχει κανείς κάποια ιδέα? Και?..Τι ακριβως θες?...Σε ποια μητρικη?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Φεβρουάριος 6, 2008 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 μητρική = asus m2n32 deluxe να δουλέψει θέλω λέω μήπως , μήπως ξέρει κάποιος τίποτα περισσότερο σχετικά με drivers ή κάποια άλλη ρύθμιση που δεν έχω κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.