$D!@bl0J_92$ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Με ολα αυτα τα antivirus που κυκλοφορουν εχω μπερδευτει... Ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο? Ποιο να αγορασω? Να εχω και spyware σαν το ad-aware?Helppppppppppppppppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 κατεβασε τα trials απο τις σελιδες των εταιριων και δοκιμασε ποιο σου αρεσει περισσοτερο και ποιο αντεχει το συστημα σου.αλλιως κανε μια αναζητηση.....η ερωτηση σου εχει απαντηθει σε πολλα threads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Σεπτέμβριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 avira antivir δεν με έχει απογοητεύση ποτε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$D!@bl0J_92$ Σεπτέμβριος 9, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 για nod32 τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Ναι δοκίμασε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Σεπτέμβριος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Για free θα συνιστούσα avg ,Με χρήματα θα συνιστούσα kaspersky (το τελευταίο της σειράς 6), nod 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 TO nod32 απλα κορυφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$D!@bl0J_92$ Σεπτέμβριος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 σto nod32 χρειαζετε να εχω και adaware ή firewall???http://www.eset.com/products/windows.php αυτο ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από $D!@bl0J_92$αυτο ειναι ? Ναι αυτο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 9, 2007 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 να σου πω για δοκιμασε και το kaspersky internet security που ειναι πληρης σουιτα με ολα τα απαραιτητα καλουδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2nisis Σεπτέμβριος 9, 2007 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Kaspersky Internet Security και απο εμένα. Πραγματικά πολύ καλό.Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης και στο Nod32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$D!@bl0J_92$ Σεπτέμβριος 9, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 κατεβασα το nod. Καλο φαινεται ... Ελαφρυ... Μαλλον κατα κει θα παω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2007 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Έτσι απλά να πω την άποψη μου, Nod32 για ποιο ελαφρύ, Kaspersky για πιο θηρίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsx Σεπτέμβριος 9, 2007 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Ρίξε μια ματιά κι εδώhttp://www.av-comparatives.org/index.html?http://www.av-comparatives.org/seiten/comparatives.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 9, 2007 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 το kaspersky με το serial number μπορεις να κατεβασεις την update version του προγραμματος και να την λειτουργησεις ανετα μεχρι να λειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Σεπτέμβριος 9, 2007 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Έχω δοκιμάσει δύο.Norton Internet Security Kaspersky Internet Security 7.0.0.125και τα δύο μάπα.....Αν είναι να πέρνεις καινούριο hardware και το μισό να σου το τρώει το antivirus άστο καλύτερα.....Και τα δύο ποιο βαριά και απο μένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2007 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από Ignatios Έχω δοκιμάσει δύο. Norton Internet Security Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 και τα δύο μάπα..... Αν είναι να πέρνεις καινούριο hardware και το μισό να σου το τρώει το antivirus άστο καλύτερα..... Και τα δύο ποιο βαριά και απο μένα.... Φίλε μου Ignatios κατ' αρχήν τα πακέτα που λες δεν είναι antivirus αλλά ολοκληρωμένες λύσεις, ως γνωστόν πολύ βαριές. Επίσης το βαρύδι Norton είναι blacklisted εδώ και χρόνια και μπορώ να πω ότι δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το Kaspersky. Και επίσης όταν μιλάς για Antivirus = μάπα να κρίνεις με αποτελεσματικότητα και όχι με το πιο σου φάνηκε πιο βαρύ Ας είμαστε αντικειμενικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2nisis Σεπτέμβριος 9, 2007 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από Ignatios [Σήμερα, στις 01:05] Έχω δοκιμάσει δύο.Norton Internet Security Kaspersky Internet Security 7.0.0.125και τα δύο μάπα.....Αν είναι να πέρνεις καινούριο hardware και το μισό να σου το τρώει το antivirus άστο καλύτερα.....Και τα δύο ποιο βαριά και απο μένα.... Το Norton εσκιεμένα το αποφεύγω, αλλα το Kaspersky δεν το βρίσκω βαρύ για σουίτα ασφαλείας.Ενα P4 3.4GHz εχω με 2gb μνήμη (για αρκετο καιρο είχα 1gb) και το Kaspersky λειτουργει αξιοπρεπέστατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Σεπτέμβριος 9, 2007 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Μη βάλεις κανένα.mozila firefox στην πλοήγηση και δεν έχεις φόβο.Αρκεί να μη σκαλίζεις πολλά περίεργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Σεπτέμβριος 10, 2007 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Σίγουρα το Kaspersky είναι καλύτερο απο το Norton.Και συμφωνώ με τον jpavly για το θέμα της αποτελεσματικότητας.Απλά μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να δω την αποτελεσματικότητα κάποιου antivirus.Τώρα, όπως και σχεδόν πάντα, δεν χρησιμοποιώ κάποιο.Λίγο προσεκτικός να είσαι δεν νομίζω οτι κινδυνεύεις.Πρέπει να προσέχεις που "συχνάζεις"...Εγώ προσωπικά δεν κόλησα ποτέ ιο εδώ και 15 χρόνια που ασχολούμαι με τους πιτσίδες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.