alexis2044 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2007 Πολυ καλημέρα σε όλους.Θέλω να φτιαξω ένα δυνατό μηχανημα που να υποστηρίζει τις νέες γενιές επεξεργαστών που επερχονται. Ειναι φανερο λοιπόν οτι στοχευω σε μια μητρικη με Chipset το IP35.Μετά απο αρκετό ψάξιμο φαινεται να έχω καταλήξει στην μητρική της Αbit, την Αbit IP35 PRO. (Τιμή 150Ευρώπουλα).Πολύς κόσμος φαίνεται να την εκθειάζει... αν και η εταιρια δεν πολυενθουσιαζει με τα μοντελα της τα τελευταία χρόνια.Σαφώς αφου μια καλή μητρική αποτελεί τη βάση καθε καλού συστηματος, παρακάλω πειτε μου την αποψη σας για το συσκεκριμενο μοντελο η και προτείνετε κανένα καλύτερο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.EDIT Να και το λινκ της εταιριας με τα χαρακτηριστικά τηςΚλικ Εδώκαι πιο αναλυτικάΚλικ Εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Πιστεύω ότι η Αbit IP35Pro είναι ένα πλήρες Ρ35 πακέτο λόγω:Solid CapacitorsΚαλής τιμήςΠολύ καλής φήμης στους o/cers.Ένα μείον της είναι το vdroop - δίνεις 1.35 ρεύμα για να πάρεις 1.30 π.χ. Αλλά γενικά όλες οι m/b το έχουν, οπότε κάποιοι το θεωρούν αμελητέο.Εγώ μπορώ να σου πω από τη μικρή μου εμπειρία με τη m/b αυτή (μόλις την αγόρασα) ότι φαίνεται να είναι μια άριστη επιλογή στο Ρ35. Κάποιοι θεωρούν πως η Abit έχει αμαρτωλό παρελθόν και πως καλό είναι να μη ρισκάρεις. Η γνώμη μου? Όλες οι εταιρείες, ASUS, Abit, Gigabyte, στην ίδια μοίρα είναι. Απλά τι θα σου κάτσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Σεπτέμβριος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Hμουν στο ίδιο δίλλημα και προτίμησα την gigabyte.Πιστεύω στο παρακάτω link θα βρεις κάποια άκρηhttp://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=40733 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 10, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 14:25] Hμουν στο ίδιο δίλλημα και προτίμησα την gigabyte.Πιστεύω στο παρακάτω link θα βρεις κάποια άκρηhttp://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=40733 Το είδα φιλε νικο και πάλι απο τα διαφορα που διαβαζω προτιμώ την Abit αφου και καλυτερη φαίνεται να είναι αλλα και φθηνότερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANOSPC Σεπτέμβριος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2007 Συμφωνώ με τον νίκο.. Γενικά πιστεύω πως οι gigabyte είναι καλύτερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.