yannis76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2007 καλησπέρα!τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα: όταν ξεκινάω για πρώτη φορά το PC, αυτό ξεκινά, εμφανίζεται το λογότυπο και η μπάρα φόρτωσης των ΧΡ και εκεί κάπου κολλάει. Κάνοντας reset μετά τα Windows ξεκινούν κανονικά! Αυτό συμβαίνει μόνο την πρώτη φορά!! τι μπορεί να φταίει;
pigassos19 Σεπτέμβριος 8, 2007 #2 Σεπτέμβριος 8, 2007 Μαλλον οτι τα windows ειναι στα τελευταια τους κ συντομα θα χρειστεις φορματ!Αν δεν εχεις χωρισει το δισκο σου καλο θα ηταν να παρεις κανενα back up γιατι μια απο τις επομενες μερες μπορει να μην μπαινει ουτε με τη δευτερη στα windows!
yannis76 Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #3 Σεπτέμβριος 8, 2007 backup έχω κάνει όλο το δίσκο το true image. Υπάρχει κάτι να κάνω να τα βελτιώσω; δεν θέλω να κάνω φορματ...
MANOSPC Σεπτέμβριος 8, 2007 #4 Σεπτέμβριος 8, 2007 Μήπως πριν ανοίξεις τον Η\Υ έχει κοπεί το ρεύμα (και φυσικά έχει ξανάρθει)?Γιατί σε πολλα PC όταν διακόπτεται το ρεύμα και μετά ξανάρχεται πρεπει μόλις πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει(ο υπολογιστής) να κάνεις αμέσως επανεκίνηση...Αν δεν κόβεται το ρεύμα, φοβάμαι ότι δεν γλιτώνεις το φορμάτ :( ....αυτή την φορά με άλλα windows γιατί μπορεί να ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημμα....
blindy Σεπτέμβριος 8, 2007 #5 Σεπτέμβριος 8, 2007 Πριν το format δοκιμασε ενα fixboot απο το recovery console των windows.Και κατι που ακουγεται λιγο ασχετο.Αν εχεις αλαξε μια μπαταρια.
yannis76 Σεπτέμβριος 9, 2007 Author #6 Σεπτέμβριος 9, 2007 παιδιά μήπως είναι απλά κανένας driver που το προκαλεί; γιατί γενικά με το σύστημα δεν έχω προβλήματα, ούτε κολλάει ούτε μπλε οθόνες, γενικά καλά...το μόνο νομίζω που έχω βάλει τον τελευταίο καιρό και μπορεί να οφείλεται σε αυτό είναι ενα autopatcher το τελευταίο αν θυμάμαι καλά...οπότε μήπως κάποιο από τα updates? και γιατί το κάνει πάντα την πρώτη φορά και όχι τη δεύτερη ή την τρίτη?
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2007 #7 Σεπτέμβριος 9, 2007 Έχεις συσκευές USB στο PC όταν ανοίγει; Αν ναι, βγάλε τις και κάνε boot χωρίς αυτές Ακόμα και το ποντίκι, όλα.
yannis76 Σεπτέμβριος 9, 2007 Author #8 Σεπτέμβριος 9, 2007 έχω και μάλιστα πολλές! και άντε και είναι οι συσκευές USB...μετά; θα πρέπει να βρω ποια φταίει...η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα πρόσθεσα ένα card reader, από το οποίο και μετά θυμάμαι ότι έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα.
yannis76 Σεπτέμβριος 9, 2007 Author #11 Σεπτέμβριος 9, 2007 Asus P5B Deluxe...Intel chipset δεν θυμάμαι το όνομα τώρα...αν το πρόβλημα οφείλεται στο card reader τι κάνουμε;
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2007 #12 Σεπτέμβριος 9, 2007 Δες πρώτα που οφείλεται ντε, μπορεί να είναι κάτι άλλο.
yannis76 Σεπτέμβριος 9, 2007 Author #13 Σεπτέμβριος 9, 2007 Λοιπόν έκανα το εξής πείραμα. πάτησα το κουμπί εκκίνησης και προτού εμφανιστεί η μπάρα των windows κατά τη διάρκεια του Bios, έκανα και πάλι reset. O υπολογιστής ξεκίνησε μια χαρά...
Frostbyte Σεπτέμβριος 9, 2007 #14 Σεπτέμβριος 9, 2007 Μου το εκανε καμια φορα κι εμενα αυτο αλλα εφτιαξε απο μονο του (μυστηριο αυτα τα windows).. Δοκιμασε καλου κακου να φυσιξεις και τις υποδοχες (των καλωδιων) των σκληρων.
alexis2044 Σεπτέμβριος 9, 2007 #15 Σεπτέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από yannis76 Λοιπόν έκανα το εξής πείραμα. πάτησα το κουμπί εκκίνησης και προτού εμφανιστεί η μπάρα των windows κατά τη διάρκεια του Bios, έκανα και πάλι reset. O υπολογιστής ξεκίνησε μια χαρά... Μήπως τελικά το προβλημα δεν εχει να κανει με τα windows αλλα με καποιο bug στο bios? Κανενα update υπαρχει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.