Jump to content

Περίεργο πρόβλημα...

yannis76

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα!

τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα: όταν ξεκινάω για πρώτη φορά το PC, αυτό ξεκινά, εμφανίζεται το λογότυπο και η μπάρα φόρτωσης των ΧΡ και εκεί κάπου κολλάει. Κάνοντας reset μετά τα Windows ξεκινούν κανονικά! Αυτό συμβαίνει μόνο την πρώτη φορά!! τι μπορεί να φταίει;

Μαλλον οτι τα windows ειναι στα τελευταια τους κ συντομα θα χρειστεις φορματ!

Αν δεν εχεις χωρισει το δισκο σου καλο θα ηταν να παρεις κανενα back up γιατι μια απο τις επομενες μερες μπορει να μην μπαινει ουτε με τη δευτερη στα windows!

backup έχω κάνει όλο το δίσκο το true image. Υπάρχει κάτι να κάνω να τα βελτιώσω; δεν θέλω να κάνω φορματ...

Μήπως πριν ανοίξεις τον Η\Υ έχει κοπεί το ρεύμα (και φυσικά έχει ξανάρθει)?Γιατί σε πολλα PC όταν διακόπτεται το ρεύμα και μετά ξανάρχεται πρεπει μόλις πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει(ο υπολογιστής) να κάνεις αμέσως επανεκίνηση...Αν δεν κόβεται το ρεύμα, φοβάμαι ότι δεν γλιτώνεις το φορμάτ :( :( :( ....αυτή την φορά με άλλα windows γιατί μπορεί να ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημμα....

Πριν το format δοκιμασε ενα fixboot απο το recovery console των windows.

Και κατι που ακουγεται λιγο ασχετο.Αν εχεις αλαξε μια μπαταρια.

παιδιά μήπως είναι απλά κανένας driver που το προκαλεί; γιατί γενικά με το σύστημα δεν έχω προβλήματα, ούτε κολλάει ούτε μπλε οθόνες, γενικά καλά...το μόνο νομίζω που έχω βάλει τον τελευταίο καιρό και μπορεί να οφείλεται σε αυτό είναι ενα autopatcher το τελευταίο αν θυμάμαι καλά...οπότε μήπως κάποιο από τα updates? και γιατί το κάνει πάντα την πρώτη φορά και όχι τη δεύτερη ή την τρίτη?

Έχεις συσκευές USB στο PC όταν ανοίγει; Αν ναι, βγάλε τις και κάνε boot χωρίς αυτές ;)

Ακόμα και το ποντίκι, όλα.

έχω και μάλιστα πολλές! και άντε και είναι οι συσκευές USB...μετά; θα πρέπει να βρω ποια φταίει...η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα πρόσθεσα ένα card reader, από το οποίο και μετά θυμάμαι ότι έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα.

Asus P5B Deluxe...Intel chipset δεν θυμάμαι το όνομα τώρα...αν το πρόβλημα οφείλεται στο card reader τι κάνουμε;

Λοιπόν έκανα το εξής πείραμα. πάτησα το κουμπί εκκίνησης και προτού εμφανιστεί η μπάρα των windows κατά τη διάρκεια του Bios, έκανα και πάλι reset. O υπολογιστής ξεκίνησε μια χαρά...

Μου το εκανε καμια φορα κι εμενα αυτο αλλα εφτιαξε απο μονο του (μυστηριο αυτα τα windows).. Δοκιμασε καλου κακου να φυσιξεις και τις υποδοχες (των καλωδιων) των σκληρων. ;)

Αρχική απάντηση από yannis76

Λοιπόν έκανα το εξής πείραμα. πάτησα το κουμπί εκκίνησης και προτού εμφανιστεί η μπάρα των windows κατά τη διάρκεια του Bios, έκανα και πάλι reset. O υπολογιστής ξεκίνησε μια χαρά...

Μήπως τελικά το προβλημα δεν εχει να κανει με τα windows αλλα με καποιο bug στο bios? Κανενα update υπαρχει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.