pusher Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Σκέφτομαι να προχωρήσω σε "προσωρινή" αναβάθμιση του υπολογιστή μου, η οποία αργότερα (ίσως μετά από κανένα χρόνο) θα ακολουθηθεί από μία γενικότερη. Επειδή οι μνήμες DDR3 είναι φρέσκες και οι τιμές τους απαγορευτικές και επειδή αναμένονται και νέοι επεξεργαστές της Intel στα 45 nm ίσως να μην είναι η κατάλληλη περίοδος για αγορές... Αφού η αναβάθμιση θα είναι "προσωρινή" εννοείται πως θα είναι και χαμηλού κόστους.Ξεκινάω. Επειδή βάση κάθε αναβάθμισης είναι η μητρική σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω ότι διαθέτω την P5AD2-E Premium. (Δείτε τις προδιαγραφές της στο link.)1. Υποστηρίζει τους Intel Core 2;2. Υποστηρίζει μνήμες DDR2 των 800 MHz;Απαντήσεις νομίζω πως δίνονται για τα ερωτήματα μου στο link, αλλά ελπίζω να είναι λόγω παράλειψης να ανανεωθούν τα δεδομένα μετά την κυκλοφορία των νέων προϊόντων. Περιμένω τις απαντήσεις σας σε αυτά τα 2 ερωτήματα και μετά θα προχωρήσω σε προτεινόμενη σύνθεση!
SirDiman Σεπτέμβριος 7, 2007 #2 Σεπτέμβριος 7, 2007 1ο Ερώτημα - Λογικά τους υποστηρίζει με το fsb στα 1066 , αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την ta volt...50-50 να ταιριάζει2ο Ερωτημα- Οχι δεν λεει κατι τέτοιο.
pusher Σεπτέμβριος 7, 2007 Author #3 Σεπτέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman 1ο Ερώτημα - Λογικά τους υποστηρίζει με το fsb στα 1066 , αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την ta volt...50-50 να ταιριάζει2ο Ερωτημα- Οχι δεν λεει κατι τέτοιο. Για το δεύτερο ερώτημα, αυτό:4GB DDR2 711/533 non-ECC memoryσημαίνει ότι υποστηρίζει DDR2 έως 711 MHz; Χωρίς overclocking το 711 έτσι;
ΣτοΠαραΠεντε Σεπτέμβριος 7, 2007 #4 Σεπτέμβριος 7, 2007 http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.