HOTAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Έχω ένα external enclosure 5.25" (Vipower VPA-6228T , http://en.vipower.com/products01_01.php?ID=161).Μπορώ να βάλλω αντί για drive 5.25" έναν IDE σκληρό 3.5"; Θα δουλέψει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Το θέμα απλώς είναι η μηχανική τοποθέτηση του δίσκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOTAS Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Ξέρετε μήπως υπάρχει περιορισμός ως προς το μέγεθος του δίσκου; Στο πλαίσιο μου είπαν ότι τα εξωτερικά κουτιά (των 3.5" βέβαια) δέχονται σκληρούς μέχρι 250GB. Ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από HOTAS Ξέρετε μήπως υπάρχει περιορισμός ως προς το μέγεθος του δίσκου; Στο πλαίσιο μου είπαν ότι τα εξωτερικά κουτιά (των 3.5" βέβαια) δέχονται σκληρούς μέχρι 250GB. Ισχύει; οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.