Wizard! Σεπτέμβριος 10, 2007 #21 Σεπτέμβριος 10, 2007 Η 2431 υπολείπεται αρκετά σε ποιότητα της 2411. Το HDMI να το πληρώσεις, αλλά χάνοντας σε ποιότητα? Αξίζει?
KoMM Σεπτέμβριος 10, 2007 #22 Σεπτέμβριος 10, 2007 και γω θα έλεγα να δεις για την 2441 αλλιώς 2411.Τα specs που έχει το site είναι λάθος, όλες 6ms έχουν.http://www.eizo.com/products/lcd/index.aspΌποια και να πάρεις θα είναι κορυφή.Σχετικά με το ghosting εγώ έχω την 1910 με 16-12ms και δεν έχω δει. Βάλε ότι είναι και 2 ετών, δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να έχουν τώρα ghosting...Η διαφορά άμα δουλέψεις σε διαφορετικές οθόνες θα φανεί, και ας μην είναι ορατή στις εκθέσεις -απαράδεκτες συνθήκες έκθεσης στα πλαίσια πάντως..-
dimpar Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #23 Σεπτέμβριος 11, 2007 ’ντε καλορίζικη να'ναι και καλοδούλευτη! Θα σας ενημερώσω για εντυπώσεις! Κατά πάσα πιθανότητα θα την παραλάβω αύριο. Μμμ, θα είναι έκπληξη :Ρ ! Θα ποστάρω φώτος! Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Χρόνια μου πολλά!!!
Wizard! Σεπτέμβριος 11, 2007 #24 Σεπτέμβριος 11, 2007 Καλορίζικη και καλοδούλευτη Με έβαλες κι εμένα στην πρίζα και έβαλα αγγελία την 21"...
dimpar Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #25 Σεπτέμβριος 11, 2007 Κοίτα πρέπει να σε ψήσω όπως τελικά με έψησες κι εσύ ! Βασικά με βοήθησες αρκετά! Και για να ξέρεις πήρα κι εγώ στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι το 0 pixel ισχύει για όλες τις οθόνες τους. Στο πλαίσιο δεν ήξεραν... Ουπς καρφώθηκα!!! Χεχε...
Wizard! Σεπτέμβριος 11, 2007 #26 Σεπτέμβριος 11, 2007 Ισχύει για ΟΛΕΣ τις οθόνες ΤΟΥΣ Αυτές που εισάγουν. Όχι αυτές που παραεισάγουν άλλοι Για αυτό στο είπα. Το Πλαίσιο πάντως παίρνει από αντιπροσωπεία.
dimpar Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #27 Σεπτέμβριος 11, 2007 Γι'αυτό πήρα και εγώ τηλέφωνο για να είμαι σίγουρος ότι το Πλαίσιο είναι ΟΚ. Την πάτησα 1 φόρα με το laptop και έχω φάει στη μάπα το γερμανικό πληκτρολόγιο... Πρέπει να πάθεις για να μάθεις... Πάντως πολύ εξυπηρετικοί και στο Πλάισιο, ο τύπος μου έδωσε και το τηλέφωνό του και όνομα αν θέλω τίποτα να τον ξαναπάρω και στην Eizo. :clap: :clap: :clap: :clap:
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 11, 2007 #28 Σεπτέμβριος 11, 2007 Δεν κόβεται τα mail spam με τις οθόνες μερικοί??? :giveup:
Wizard! Σεπτέμβριος 11, 2007 #29 Σεπτέμβριος 11, 2007 dimpar, έστειλες στο GoriLLakoS email με αγγελία οθόνης? Τσκ, τσκ, τσκ... Ντροπή σου...
dimpar Σεπτέμβριος 11, 2007 Author #30 Σεπτέμβριος 11, 2007 Χαχαχα!!! Τι θα γίνει αφεντικό καμιά καλύτερη τιμή θα μας κάνεις;;; :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy:
fusion Σεπτέμβριος 11, 2007 #31 Σεπτέμβριος 11, 2007 Να πω και εγω κατι οσον αφορα το ghosting.To overdrive circuit της Eizo κανει δουλεια και παροτι δεν εχω την eizo με tn panel δεν υπαρχει ιχνος ghosting στα παιχνιδια που εχω παιξει, ουτε σε ταινιες(νομιζω λιγο ειχε στο star wars 3 στην αρχη με την διαστημικη μαχη πανω απ τον πλανητη αλλα δεν ειμαι σιγουρος).Με 1931 no prob then... στην 24αρα δεν μπορω να ξερω.
dimpar Σεπτέμβριος 13, 2007 Author #32 Σεπτέμβριος 13, 2007 Λοιπόν το εμπόρευμα έφτασε!!! Τελικά όπως καταλαβαίνετε πήρα την 2411 . Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το πράγμα που παρατηρεί κανείς βγάζοντας την από του κουτί είναι ότι είναι τεράστια. Πραγματικά τεράστια. Ακόμα και πάνω στο γραφείο μου που είναι αρκετά μεγάλο, δεσπόζει αγέρωχα σαν ταμπέλα στην εθνική οδό! Τι λέω το άτομο... Εγώ μια φορά εντυπωσιάστηκα. Όση ώρα ασχολήθηκα δεν αντιλήφθηκα κανένα καμμένο - κολλημένο pixel, phew... Η αλήθεια είναι ότι δεν την τέσταρα τελικά, αλλά ασχολήθηκα πολύ ώρα παίζοντας WoW. Ωραία εικόνα αν και μου φαίνεται διαφορετική από τη crt που είχα μέχρι πρότεινως. Παρόλα αυτά έχω ένα πρόβλημα για την ώρα και εδώ θέλω τη βοήθεια κάποιου που την έχει, αυτή ή τη μικρότερη αδελφούλα της. Όταν επιλέγω στο μενού την πρώτη επιλογή μου βγάζει μια επιλογή που είναι ανενεργή και το go back, ενώ βάση των οδηγιών θα έπρεπε να μου βγάζει περισσότερες και μάλιστα 1 που θυμάμαι είναι το clock ας πούμε. Στις οδηγίες το παραπάνω το λέει στη ρύθμιση από αναλογική είσοδο. Στην ψηφιακή λέει ότι η οθόνη ρυθμίζεται από μόνη της ή κάτι τέτοιο. Εγώ χρησιμοποιώ ψηφιακή. Δεν έχω καταλάβει καλά! Επίσης το πρόγραμμα που συνοδεύει την οθόνη δεν τη βλέπει και η επιλογή να την προσθέσω manually είναι ανενεργή. Στο device manager δεν λέει τον τύπο του monitor που είναι συνδεδεμένο, το έχει περάσει σα generic. Κάτι δε μου αρέσει σε όλο αυτό... Πάντως παιδιά την προτείνω ανεπιφύλακτα... Ούτε κουβέντα!
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2007 #33 Σεπτέμβριος 13, 2007 Αρχικά καλοδούλευτη Το πρόγραμμα δεν την βλέπει, γιατί χρειάζεται να τη συνδέσεις από το USB. Μέσω αυτού μπαίνουν σε λειτουργία όλες οι ρυθμίσεις της, που όμως αν δεν ξέρεις τι κάνεις, μπορεί να της χαλάσεις την εικόνα (ευτυχώς υπάρχει το factory defaults... ) Στο λειτουργικό δεν ξέρω αν θα τη δει κανονικά, αφού είναι πολύ καινούριο μοντέλο και λογικά δε θα την αναγνωρίζει ακόμα. Πιθανότατα όμως αν βάλεις το usb να τη δει κι εκεί. Το άλλο καλό είναι ότι η Eizo έχει φροντίσει να έχει οδηγούς ακόμα και για Vista και για 64bit
dimpar Σεπτέμβριος 13, 2007 Author #34 Σεπτέμβριος 13, 2007 Εννοείται ότι την έχω συνδέσει με usb. Τη βλεπει και μου λέει ότι είναι έτοιμη για χρήση. Παίζω με Vista 32bit.
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2007 #35 Σεπτέμβριος 13, 2007 Καμμιά φορά έχουν θέμα με τα usb. Στο device manager τη βλέπει κανονικά σαν device/hub ?
dimpar Σεπτέμβριος 13, 2007 Author #36 Σεπτέμβριος 13, 2007 Μμμ δεν το κοίταξα... Στο device manager πάντως Eizo δεν λέει πουθενά. Όσων αφορά το θέμα με τις ρυθμίσεις έχεις κάτι υπόψην σου?
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2007 #37 Σεπτέμβριος 13, 2007 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς... Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία? Εμένα από το DVI βγάζει κανονικά μενού με δεκάδες ρυθμίσεις.
dubber Σεπτέμβριος 13, 2007 #38 Σεπτέμβριος 13, 2007 Σε Dvi σύνδεση κανονικά οι ρυθμίσεις για χρώμα κτλ πρέπει να είναι απενεργοποιημένες.
dimpar Σεπτέμβριος 13, 2007 Author #39 Σεπτέμβριος 13, 2007 Θα κάνω την καλή όταν θα πάω σπίτι αν και νομίζω ότι με αυτά που έχω καταλάβει ως τώρα ο dubber έχει δίκιο. Πάντως το πρόβλημα είναι ως εξής: Πατώντας το enter με βάζει στο menu. Αν επιλέξω το screen μου βγάζει μια επιλογή που είναι ανενεργή και "πίσω". Στις οδηγίες λέει ότι έχει και άλλες ρυθμίσεις όπως clock, phase, position, resolution, range adjustment και smoothing. Εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά. Το παρακάτω αναφέρεται στις οδηγίες.Digital InputWhen digital signals are input, images are displayed correctly based on thepreset data of the monitor.Analog InputThe monitor screen adjustment is used to suppress fl ickering of the screen oradjust screen position and screen size correctly according to the PC to be used.To use the monitor comfortably, adjust the screen when the monitor is set up forthe fi rst time or when the settings of the PC in use are updated.Και λέω εγώ, μήπως απενεργοποιήται αυτό το κομμάτι του menu αν το σήμα είναι ψηφιακό;Επίσης με το auto δε γίνεται τίποτα. Κανονικά πατώντας μία φορά θα έπρεπε να μου λέει Your setting will be lost, if you touch again now και ξαναπατώντας το να γίνεται το adjustment. Εμένα κάνει ένα διπλί μπιπ και τίποτα περισσότερο όσες φορες το πατήσω.
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2007 #40 Σεπτέμβριος 13, 2007 Το clock να υπάρχει το καταλαβαίνω. Τα phase, position, resolution δεν υπάρχουν κάτω από DVI-input. Αν εννοείς αυτά, δε θα τα δείς. Χρωματικές διορθώσεις, πρέπει να έχει όμως. Η 2100, βγάζει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.