Jump to content

Pc για gamers

toure7

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Mainframe

24'' με gts 320 δεν συμβιβάζονται. Από την άλλη το stacker με gtx ειναι οριακό. Δες την παρακάτω εικόνα για να το καταλάβεις. http://www.pc-experience.de/Bilder-Reviews/Caseking8/stacker.32.jpg

Επιπλέον αποκλείω προσωπικά όλα τα Lian Li αφού αυτοί οι πανέξυπνοι κατασκευαστές δεν έχουν βάλει σε κανένα μοντέλο reset button (?!).

Eγω με κλειστά τα μάτια θα σου πρότεινα για κουτί το silverstone TJ-09B-Window και οπωσδήποτε την GTX. Γνωρίζω ότι τσιμπάει στην τιμή αλλά η διαφορά είναι απλά τεράστια (έχοντας πάντα ύπ΄οψη τις 24"). Τώρα αν θέλεις να πάρεις 24αρι και να παίζεις στα 1280*1024 απλά το θεωρώ πεταμένα χρήματα. Τουλάχιστον πάρε την gts 640 αν οικονομικά δεν σε παίρνει η gtx.

Αναφορικά με τους επεξεργαστές δεν θα φέρω γνώμη. Απλά εγώ πιστεύω πως οι Intel είναι πολύ πιο σταθεροί από τους AMD (ώστε να μην περιμένεις). Σίγουρα όμως θα βρεις παιδία στο forum που πιστεύουν το αντίθετο όπου και αυτό είναι σεβαστό.

Τέλος το RAID να το κάνεις αν και μόνο αποσκοπείς σε εφαρμογές video processing κλπ. Στα παιχνίδια αυτό που χρειάζεσαι είναι η άψογη συνεργασία chipset+cpu+gpu και φυσικά αψεγάδιαστη μνήμη . Η μητρική που διάλεξες μου αρέσει πολύ (όχι περισσότερο από την δική μου αλλά εξίσου)

Αυτά από μένα....καλές αγορές και καλό λιώσιμο

Θα έχω μερικές ενστάσεις:

Το reset δεν είναι λόγος να αποκλείσεις τα Lian Li, το Silverstone είναι και 70-80Ε ακριβότερο αν θυμάμαι καλά(?)

GTX ok, κι εγώ εν μέρει συμφωνώ.

Και οι AMD και οι Intel είναι σταθεροί ;)

Όσο για το Raid, αν γίνει σε σπαστή μορφή για χαμηλό seek time στο πρώτο partition θα βοηθήσει και στο gaming όσων παιχνιδιών στηθούν σε αυτό - για το υπόλοιπο Raid απλά θα έχει μεγαλύτερο transfer rate που στα παιχνίδια δε θα δώσει σχεδόν τπτ.

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Επιπλέον αποκλείω προσωπικά όλα τα Lian Li αφού αυτοί οι πανέξυπνοι κατασκευαστές δεν έχουν βάλει σε κανένα μοντέλο reset button (?!).

Όπα. Μάλλον αυτό γράφτηκε εκ παραδρομής!

Το Lian Li της υπογραφής μου όχι μόνο διαθέτει reset button, άλλα έχει και τους διπλάσιους

χώρους για να κάνεις ότι θέλεις.Από ποιότητα.Απλά κορυφαίο!;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.