geogeoland Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να μεταβώ απο 2GB 533mhz μνήμες σε κάποιες 800άρες, περί τα 100-150, αν ναι ποιές και κατα προτίμηση πότε να γίνει η αγορά με βάση τους γενικούς κανόνες μεταβολής των τιμών στις μνήμες (σα χρηματιστήριο είναι οι άτιμες). Το σύστημα είναι της υπογραφής μου, και χρισημοποιείται για Gaming, επεξεργασία εικόνας και video και ελαφρύ o/c. Τα φώτα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Σεπτέμβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 αυτες που εχεις δεν ανεβαινουνε στα 800? εχεις δοκιμασει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 φιλε αμα ειχες 1γιγα θα σουλεγα ισως και ναξιζει. τωρα πουχεις 2 δεν αξιζει καθολου. εκτως και αμα τα εχεις 4χ512 αλλα και παλι.... αυτο που σου προτινω ειναι να ανεβασεις αυτες που εχεις στα 600+ οσο πανε με ταση μεχρι 1,9ν( μη σου πω χωρις να το πηραξεις καθολου δλδ 1,8ν) δοκιμασε με τον αμενσως επομενο διερετη που θα πανε? ε, βοηθα και λιγο δινοντας και λιγο fsb και εισαι αρχοντας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Σεπτέμβριος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Δεν αναφέρεις, και ούτε φαίνεται από την υπογραφή σου αν έχεις υπερχρονίσεις τον επεξεργαστή σου. Αν όχι δεν αξίζει καθόλου να πάρεις 800αρες. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=4&artpage=1965&articID=472 Το πραγματικό κέρδος θα είναι της τάξεως του 0-3%. Σε περίπτωση που κλοκάρεις θα σε βοηθήσουν οι 800 να παίξεις πιο άνετα με το FSB 1:1 με τις μνήμες, χωρίς να έχεις μπερδέματα με διαιρέτες, και το κέρδος σε απόδοση θα είναι πιο αξιοπρεπές αν και πάλι όχι τίποτα συγκλονιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Dorian Δεν αναφέρεις, και ούτε φαίνεται από την υπογραφή σου αν έχεις υπερχρονίσεις τον επεξεργαστή σου. Αν όχι δεν αξίζει καθόλου να πάρεις 800αρες. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=4&artpage=1965&articID=472 Το πραγματικό κέρδος θα είναι της τάξεως του 0-3%. Σε περίπτωση που κλοκάρεις θα σε βοηθήσουν οι 800 να παίξεις πιο άνετα με το FSB 1:1 με τις μνήμες, χωρίς να έχεις μπερδέματα με διαιρέτες, και το κέρδος σε απόδοση θα είναι πιο αξιοπρεπές αν και πάλι όχι τίποτα συγκλονιστικό. Η αλήθεια είναι πως το σύστημα (ο επεξεργαστής πχ) έχει αγοραστεί με την προοπρική να έχει τα φόντα για ελαφρύ o/c, αλλά λόγω του οτι δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα ιδιαίτερα και λόγω αυξημένων υποχρεώσεων (δευτέρα λυκείου γαρ) δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Καταλήγουμε λοιπόν στο οτι δεν αξίζει να γίνει αυτή η αγορά, τα 100+ θα πάνε αλλού και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω εδώ, για να μη μου λέει ο κάθε μπάρμας που έχει σχέση με τα PC όση και η γιαγιά μου ότι θέλει! Για άλλη μια φορά με κατατοπίσατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.