Jump to content

Lian-Li pc-2100B Plus II

spH3RiCal

Recommended Posts

Κοίτα, τα κυριότερα καταστήματα που φέρνουν Lian Li είναι τα Hac, Checkmate, e-shop.gr και Πλαίσιο. Σε αυτά θα πρέπει να ψάξεις. Ακόμα ωστόσο και αν δεν τα βρεις στους καταλόγους τους, ρίξε ένα τηλέφωνο στο HAC και αν του το ζητήσεις ίσως στο φέρει, δεν ξέρω... Το λέω βασικά επειδή ο ιδιοκτήτης του είναι και μέλος του Lab οπότε ίσως σου κάνει μια διευκόλυνση... Λέω τώρα... :)

Ωραιος.. :) Τελικα οντως υπαρχει στο hac.. 290 βεβαια.. Αλλα οκ Lian-Li ειναι.. :p Ελπιζω να χωραει 3πλο ψυγειο μεσα.. :p

Σε ενδιαφέρει η ηχομόνωση και το κοιτάς? Αν όχι κοίτα το V2000 που παίζει στα 70Ε πιο κάτω και είναι το ίδιο κουτί αλλά χωρίς μόνωση ;)

Ναι το ξερω και με λιγο πιο ωραια προσοψη.. Για αυτο πηγαινα στη αρχη.. Αλλα μετα ειδα οτι το plus II ειναι μεγαλυτερο.. :p

Εν τω μεταξυ δεν εχω δει πουθενα ποσος ειναι ο χωρος του V2000 για το psu..

Έχω το 2000 και είναι τεράστιο... από το Hac το πήρα και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κουτί. Βασικά κάτω που μέτρησα εγώ χωράει άνετα ακόμα και το τετραπλό Black Ice που σκεφτόμουνα αλλά τελικά θα βάλω λογικά 2 2πλά. Αν θες να τραβήξω φωτογραφία να δεις απλά θα είναι από κινητό. Το τροφοδοτικό ναι μεν είναι κάτω αλλά στην πάνω μεριά και όλος ο χώρος μένει άδειος στο πάτωμα υπό την προυπόθεση πως θα βγάλεις όλα τα ενδιάμεσα χωρισματάκια που έχει. Εγώ βασικά θα αφήσω τα αριστερά στηρίγματα των δίσκων αν δεν τους βάλω επάνω σε άλλο σημείο και απλά θα κόψω τα μισά.

Μη φοβασαι για το PSU,χωραει οτι κι αν εχεις--->λινκ

Ειναι ακριβως τα ιδια,V2000+2100 μονο η προσοψη,τα φιλτρα και η τιμη αλλαζουν

Νομιζω οτι το ειδα προχτες που πηγα μια βολτα στο HAC,εκει στη βιτρινα.Δε χανεις τπτ να τους παρεις ενα τηλ η να περασεις μια βολτα(προσωπικα αν δεν δω καλα ενα case,να "φανταστω" που θα μπει το καθετι που θελω να βαλω,δεν προχωραω)

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Μη φοβασαι για το PSU,χωραει οτι κι αν εχεις--->λινκ

Ειναι ακριβως τα ιδια,V2000+2100 μονο η προσοψη,τα φιλτρα και η τιμη αλλαζουν

Νομιζω οτι το ειδα προχτες που πηγα μια βολτα στο HAC,εκει στη βιτρινα.Δε χανεις τπτ να τους παρεις ενα τηλ η να περασεις μια βολτα(προσωπικα αν δεν δω καλα ενα case,να "φανταστω" που θα μπει το καθετι που θελω να βαλω,δεν προχωραω)

Nαι σιγουρα καποια στιγμη θα κατεβω να τα δω.. Στο site της lianli ομως γραφει οτι το 2000 ειναι 590mm μηκος ενω το plus 2 650.. Και επηδη μου αρεσει το χωρισμα που χωριζει psu με δισκους το σκεφτομαι.. Απο την αλλη ειναι και τα 70ε που δεν ειναι και λιγα..

Εdit: Σορρυ μπερδευτηκα.. Το ν2000 ειναι 625.. Εγω ειμαι αναμεσα στα pc-210B (590mm) και pc-2100b plus II (650mm)..

Αρχική απάντηση από RootX

Όμορφο και λειτουργικό το άτιμο, αλλά συντονίζει σε εκνευριστικό βαθμό.

Root για το 2000 δεν έχω κανένα πρόβλημα με 2 150ρηδες, 2 500ρηδες και 2 dvd, με εξέπληξε κιόλας γιατί δεν υπάρχει πουθενά rubber pad σαν το Stacker και μου φάνηκε παράξενο πως τα κατάφερνε τόσο καλά.

PC-V2100 Plus, δεν νομίζω ότι έχει σημασία το τί έχει επάνω.

Μόλις πιάσει τις χαμηλές το sub, τρίζει σαν δαιμονισμένο.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 07:12]

Μην νομίζεις ότι τα άλλα είναι καλύτερα.

Τις προάλλες στο μεγάλο σεισμό, μου έσπασε τα νεύρα το Stacker από το τρίξιμο : )

Αρχική απάντηση από RootX

PC-V2100 Plus, δεν νομίζω ότι έχει σημασία το τί έχει επάνω.

Εμένα στις imba εστίες τρίζουν οι πόρτες με το sub, δεν ξέρω για σένα :p:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.