Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 παιδια εχω πολυ ωραια γκολακια στο PRO. Πως μπορω να τα γραψω σε ενα αρχειο avi Και να το ανεβασδω στο YouTUbe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Βάλε το Fraps να κάνει καταγραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Βάλε το Fraps να κάνει καταγραφή με προλαβες , θα τα βρεις στο φακελο C:\Documents and Settings\??????\Τα έγγραφά μου\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 6, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Δεν καταλαβα ρε παίδες, τα βιντεακια ναι ειναι σε αυτο το φακελο, το Fraps τι θα το κανω ; Καταγραφει οτι υπαρχει στο monitor ή κανει convert σε avi τα αρχεια του Pro ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Χθες, στις 22:52] Δεν καταλαβα ρε παίδες, τα βιντεακια ναι ειναι σε αυτο το φακελο, το Fraps τι θα το κανω ; Καταγραφει οτι υπαρχει στο monitor ή κανει convert σε avi τα αρχεια του Pro ; Oριζεις απτις ρυθμισεις του fraps ενα audio capture key και μετα κανεις playback τα replay σου εχωντας το fraps να τρεχει απο πισω, μετα για να συμπιεσεις τα .avi σου τα φορτωνεις στο virtual dub και το ρυθμιζεις να τα κανει save as σε divx ή mpeg-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Να ρωτησω κατι για το fraps...οταν παιζω τα βιντεακια που καταγραφει,δεν εχουν ηχο..γιατι?Το record sound ειναι ενεργοποιημενο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Σεπτέμβριος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Έχει να κάνει με την κάρτα ήχου που έχεις.Εμένα (realtech) δεν γράφει ήχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Μαλιστα,καλα υπεθεσα...κ γω Realtek εχω,αυτη που ειχε η mobo δεν την αλλαξα. Thanks φιλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Σεπτέμβριος 11, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2007 Δεν ειναι αυτο. Γιατι και εγω τετοια εχω αλλα ηχο μου γραφει. Μηπως το εχεις βαλει να γραφει απο αλλου ηχου (πχ μικροφωνο)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 12, 2007 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Sound input ειναι στο default...δεν δινει ομως κ επιλογη να το αλλαξω...εχω την τελευταια εκδοση 2.9.1..Τι λες να παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.