pigassos19 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Προσπαθω να μιλησω με ενα φιλο μου στο εξωτερικο κ δεν τα καταφερνω κ πολυ καλα μεχρι τωρα!Εχω δοκιμασει messenger και skype αλλα και τα δυο χαλια ειναι!Ολο διακοπες και κακη ποιοτητα!Ψαχνω κατι να βρω ετσι ωστε να μπορω να επικοινωνησω σχετικα αξιοπρεπως!Αν δεν υπαρχρει κατι με video εστω μονο φωνη!Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Σεπτέμβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Έχει μεγάλη σημασία και η σύνδεση που έχεις,αν κατεβάζεις κάτι ενώ προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τον φίλο σου κλπα.Δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία για το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Αυτο που αναφερεις εξυπακουεται.Νομιζω οτι ειμαι σρκετα σαφης στην περιγραφη μου.Το μονο που μπορω ακομα να αναφερω ειναι οτι η συνδεση μου ειναι 1μβ και η δικια του 4μβ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Τι upload έχετε όμως; Αν εσύ έχεις 256Kbps δεν έχει και πολύ σημασία το πόσο download έχει αυτός. Ρίξε μία ματιά στο jabber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 6, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Εγω οπως και οι περισσοτεροι στην Ελλαδα εχω upload 256! To jabber τι ακριβως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.