gbak Σεπτέμβριος 20, 2007 #81 Σεπτέμβριος 20, 2007 NoDsl οχι μαλλον αλλη λες...καπου το ειδα και αυτο...δεν θυμαμαι....μαλλον γι αυτο κολλησα να βρω μπαζουκαReaper ευγε φιλος!....ειχες δικιο τελικα με sticky bombs το βγαλα...βεβαια πρωτη φορα το βλεπω αυτο..τελος παντων....εντωμεταξυ παιζει ρε μορτες κατι οπλα πολυ μυστηρια...ας πουμε στο σνιπερ τωρα μου δωσε add-on εκτοξευτη χειρομβοβιδας...ψιλολαλακια ασχετο θα λεγα και δεν ξερω πως το κανεις disable....για να χεις κανονικο scope...
NoDsl Σεπτέμβριος 20, 2007 #82 Σεπτέμβριος 20, 2007 κλικαροντας τη ροδέλα Αυτό στο δίνει οταν έχεις καλό ποσοστό ευστοχίας. Το είχα λιώσει λέμε, σε normal είχα σύνολο 650 headshots lol.
carlitofj Σεπτέμβριος 21, 2007 #83 Σεπτέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 23:29] NoDsl οχι μαλλον αλλη λες...καπου το ειδα και αυτο...δεν θυμαμαι....μαλλον γι αυτο κολλησα να βρω μπαζουκα Reaper ευγε φιλος!....ειχες δικιο τελικα με sticky bombs το βγαλα...βεβαια πρωτη φορα το βλεπω αυτο..τελος παντων.... εντωμεταξυ παιζει ρε μορτες κατι οπλα πολυ μυστηρια...ας πουμε στο σνιπερ τωρα μου δωσε add-on εκτοξευτη χειρομβοβιδας...ψιλολαλακια ασχετο θα λεγα και δεν ξερω πως το κανεις disable....για να χεις κανονικο scope... Check the "Middle mouse"
gbak Σεπτέμβριος 28, 2007 #84 Σεπτέμβριος 28, 2007 το τελειωσα και γω...στο χαλαρο τελειως....τελικα πολυ ωραιο παιχνιδακι....με πολυ καλα σκηνικα..
Billys Σεπτέμβριος 30, 2007 #85 Σεπτέμβριος 30, 2007 Μολις το τερματισα κ εγω τωρα...υπερβολικα μικρο ηταν(το αρχισα εχθες το απογευμα)..δεν ξερω ρε παιδια αλλα δεν μ'αρεσε τοσο...το προηγουμενο πιστευω ηταν πολυ καλυτερο..μονο τα γραφικα ξεφευγαν απο τα υπολοιπα ΜΟΗ...δεν με ενθουσιασε.. :(
carlitofj Σεπτέμβριος 30, 2007 #86 Σεπτέμβριος 30, 2007 Μόλις το τερμάτισα κ εγώ!Πόλυ μικρό ρε παιδιά... Τέσπα....Καλό παιχνιδάκι...!
Maximus Οκτώβριος 2, 2007 #87 Οκτώβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από GeorgeVasil Και εμενα το ιδιο προβλημε με XP.+latest Deamon Tools. ΘΑ δοκιμασω να κανω εγκατασταση manual... :X: EDIT: Εκτελω το Setup απο το DVD...κλακ οι WD. Εκτελω το Αutorun απο το DVD...κλακ οι WD. Κανω image(ξανα) και mount...κλακ οι WD. Αντιγραφω τα αρχεια απο το DVD στο HDD εκτελω το Setup...κλακ οι WD. Εκτελω το Αutorun απο τα αρχεια του ΗDD και μετα Install μπενει κανονικα... WTF??? οπου κλακ το κλειδωμα τον κεφαλων,απο το restart. Θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις γιατί μετά το πρώτο κλακ τα ψιλοπήρα και το παράτησα.
Dem Οκτώβριος 10, 2007 #88 Οκτώβριος 10, 2007 Ποιος καλός άνθρωπος θα μου εξηγήσει τι ειναι αυτα τα game types ΑDM,TDM κτλ. τι είναι punkbuster και πως το κανω enable και γενικά σε αυτο το multi τι παίζει? βαράς όποιον έχει κοκκινα γραμματα απο πάνω και αυτό ήταν όλο? πανασχετος εδώ edit : Απ ότι καταλαβα βελτιώνεις τα χαρακτηριστικα σου στο SP στο ΜP τι γινεται? σε ακολουθούν , βελτιώνεσαι καθώς πάιζεις στους servers? ή τίποτα απο τα 2?
planetman Οκτώβριος 11, 2007 #89 Οκτώβριος 11, 2007 Σε αυτό το παιχνίδι πιο πολύ μ' αρέσει η αίσθηση που έχουν τα όπλα. Αρκετά διασκεδαστικό, αν και από σχεδιασμό γραφικών κτλ είναι πολύ πρόχειρο. Για να μην μιλήσω που υποστηρίζει μόνο 60Hz!!!
GruntGR Οκτώβριος 11, 2007 #90 Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 08:12] Για να μην μιλήσω που υποστηρίζει μόνο 60Hz!!! WHAT ???? Για δοκιμασε να κανεις enforce με το προγραμμα reforce (google it )
knight_77 Οκτώβριος 11, 2007 #91 Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από planetman Σε αυτό το παιχνίδι πιο πολύ μ' αρέσει η αίσθηση που έχουν τα όπλα. Αρκετά διασκεδαστικό, αν και από σχεδιασμό γραφικών κτλ είναι πολύ πρόχειρο. Για να μην μιλήσω που υποστηρίζει μόνο 60Hz!!! Σε τι οθονη παιζεις?Γιατι ολες οι TFT σε 60ΗΖ παιζουν μεσω DVI....
Dem Οκτώβριος 11, 2007 #92 Οκτώβριος 11, 2007 Τα γραφικά του καλά είναι. Έχει και ωραία effects. όπως αυτό η κίνηση, όταν βλέπεις τους άλλους(3d στρατιώτες) δεν είναι καλή, όπως και εκρηξεις και καπνοί. Ειδικά με το καπνό κάτι παει στραβα. κατα τ αλλα το βαθος, ο φωτισμος, και γενικότερα τα γραφικά ειναι καλά. Eμενα άλλο είναι το προβλημα μου....στο Multi συνεχεια μου βγαζει "Waiting for redeploy.... 5sec... 4sec... 3sec.. 2sec... 1sec" Θα ειναι κανα bug
planetman Οκτώβριος 12, 2007 #93 Οκτώβριος 12, 2007 Σε CRT παίζω αλλά δεν έχει σημασία πλέον, το τερμάτισα...
ennia Οκτώβριος 12, 2007 #94 Οκτώβριος 12, 2007 οταν βαζω dvd για να κανω εγκατασταση αμεσως μπλε οθονη και επανεκινηση. Πριν κανω ομως αναβαθμιση (δηλ. πριν 2 μερες) εκανε εγκατασταση κανονικα. τωρα που εχω core 2 duo 2gb ram kai 8600 gt. δεν κανει install. HELP PLEASE....!!!!!!!!!!
sstav Νοέμβριος 4, 2007 #95 Νοέμβριος 4, 2007 Καλά το MOHA (στο expert που το ξεκινησα) είναι αδύνατο να το τελειώσει κανείς χωρίς trainer.... H τελευταία πίστα με το οχυρό είναι απίστευτα δύσκολη/αδύνατη....Τα πρώτα κομμάτια της αποστολής τα κατάφερα (καταστροφή των κανονιών / ΑΑ/ επίγειων αρμάτων προσωπικού και ασανσερ πυρομαχικών) χωρίς ¨"βοηθεια" μετά κόπων, βασάνων και αίματος... Μετά όμως ....δεν μπορούσα...Μας περιμεναν οι απέθαντοι του 3ου ραιχ....και ήταν πολλοί!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.