Jump to content

Medal Of Honor: Airborne

f117

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gbak

δεν νομιζω..το μονο προβλημα που ισως συναντησει καποιος ειναι στην μη συμβατοτητα με 64μπιτ..

κατα τα αλλα εγω το τρεξα image κατευθειαν απο τον σκληρο δηλαδη...και αν αντιμετωπισεις προβλημα με το dvd μπορεις απλα να του περασεις ενα fix image file..

Τα προβλήματα που έχει ο κόσμος είναι πολλά και ποικίλουν φύσεως. Είτε έχει 64 είτε 32b σύστημα! Σε άλλου δουλεύει image σε άλλους όχι. Ακόμα και το "κατεβασμένο" δεν τρέχει. ΤΟ autorun.exe και το setup.exe δημιουργούν το πρόβλημα.

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Πολύ μικρό ρε παιδιά. Το τέλειωσα σε 2 μέρες :(

Αλλά είναι τρελά εντυπωσιακό στις εικόνες του :o

Και σχετικά καλό ΑΙ έχει.

Ναι μια χαρά. Με τη Χ1950ΧΤΧ έπαιζε αέρας στα 1680 χωρίς φίλτρα. Μόνο στις εκρήξεις των C4 έκοβε υπερβολικά αλλά δεν ξέρω αν είναι κάρτα ή cpu. Ρε παιδιά τους καπνούς συγκεκριμένα στο MOH, η κάρτα τους rendάρει;

Απατη! Μονο 6 πιστες ελεος!! Πρωτη φορα τελειωνω παιχνιδι σε λιγοτερο απο 24 ωρες ,απο τη στιγμη που το απεκτησα.Σαν demo ειναι ,πριν μπεις στο κλιμα εχεις φτασει στην 6η πιστα και τελος.

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 23:34]

Απατη! Μονο 6 πιστες ελεος!! Πρωτη φορα τελειωνω παιχνιδι σε λιγοτερο απο 24 ωρες ,απο τη στιγμη που το απεκτησα.Σαν demo ειναι ,πριν μπεις στο κλιμα εχεις φτασει στην 6η πιστα και τελος.

Προβλεπω καταιγιδα απο expansion οπως στο mohaa και τα battlefield :p

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 01:34]

Τα λεφτά μας πίσω :laughing:

Αρχική απάντηση από steve_m

τι λετε τωρα ρε σεις?...μαλλον γι αυτο τσιμπησε το 7αρι...6.25g για 24 ωρες..ημαρτον

Αρχική απάντηση από GruntGR

Προβλεπω καταιγιδα απο expansion οπως στο mohaa και τα battlefield :p

το δευτερο δεν ειχε αναγκη ποτε...και με karkand να μενε και παλι επιτυχια θα χε...

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 01:34]

Μια απο τα ίδια και εδώ... αν και δεν το τελείωσα σε 24 ώρες :p ... απελπιστικά μικρό... :D

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 05:48]

Μια απο τα ίδια και εδώ... αν και δεν το τελείωσα σε 24 ώρες :p ... απελπιστικά μικρό... :D

Ti έγινε φίλε μου; έχουμε μπει στο τρυπάκι να παίζουμε κάθετι που βγαίνει και να το τελειώνουμε;

Αρχική απάντηση από sstav [Σήμερα, στις 08:41]

Ti έγινε φίλε μου; έχουμε μπει στο τρυπάκι να παίζουμε κάθετι που βγαίνει και να το τελειώνουμε;

Ε ναι καπως έτσι ρε συ Σπύρο, αφου με τα άλλα issues δεν βγάζω άκρη... τουλάχιστον να ευχαριστιόμαστε το οποίο σύστημα μας... και επειδή δεν το πήρα για να το διαφημίζω, το έβγαλα και απο την υπογραφή μου :D;)

Μπορεί να μην κατάφερα να το εγκαταστήσω ούτε και από δίκτυο.....αλλά τελικά παίζε μια χαρά από δίκτυο.

Κάτι είναι και αυτό!

μια αναλυση δινει 1280χ1024 μονο σε αυτην κλειδωνει το παιχνιδι και δεν μου

δινει καμμια αλλη επιλογη ..σας συμβαινη και σε σας αυτο?

εχω σκαλωσει ασχημα σε μια πιστα με ενα τανκ σε ενα κατεστραμενο χωριο...δεν μπορω να βρω με τιποτα μπαζουκα...πεστε τιποτα ρε σεις

δηλαδη αυτες που χω πανω μου μαζι με τις χειρομβοβιδες...ωρε μιλαμε αμα ειναι ετσι τον επ@ξα γερα μιλαμε..

thnax dude...κατσε να κανω ενα try

Στη συγκεκριμένη πίστα δεν είναι που μαζεύεις τα κομμάτια απο το μπαζουκα γυρω γύρω και το λαστ ειναι στη σκεπή του κτηρίου;

Αρχική απάντηση από NoDsl

Στη συγκεκριμένη πίστα δεν είναι που μαζεύεις τα κομμάτια απο το μπαζουκα γυρω γύρω και το λαστ ειναι στη σκεπή του κτηρίου;

νομίζω δεν λέει σ'αυτη την πιστα... αλλα στην αλλη που βρίσκεις 2 τανκς που πρέπει να καταστρέψεις, μεσα σε μισογκρεμισμένα κτήρια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.