Jump to content

Medal Of Honor: Airborne

f117

Recommended Posts

Πρόβλημα..

Με το που βάζω το DVD στο drive το pc κάνει αυτόματα reboot!

WIn XP sp2 και latest DX9.

ΤΟ δοκιμάζω σε vista και ....οκ φορτώνει τον installer.

Δοκίμασα και ένα image DVD τα ίδια!!!

Καμιά λύση;

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 16:18]

Πρόβλημα..

Με το που βάζω το DVD στο drive το pc κάνει αυτόματα reboot!

WIn XP sp2 και latest DX9.

ΤΟ δοκιμάζω σε vista και ....οκ φορτώνει τον installer.

Δοκίμασα και ένα image DVD τα ίδια!!!

Καμιά λύση;

άλλος ένας αλλά λύση δεν είδα :wassat: πολύ κουλό πρόβλημα :confused:

Εγώ πάντως βρήκα αυτά:

Supported hardware:

*OS: Windows XP (SP2), Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of Windows Vista are not supported)

*CPU (Single Core): Intel P4 2.8 GHz or AMD Athlon 2800+ for Windows XP / Intel P4 3.0 GHz or AMD Athlon 3800+ for Windows Vista

*RAM: 1 GB for Windows XP / 1 GB for Windows Vista

*Hard Drive: 9 GB or more of free space

*Note: 64 bit versions of Windows are not supported

*Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 6600 GT, ATI Radeon X1300 Pro, or better with Shader 3.0 support for Windows XP or Vista (Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE,7300GS, 7300GT cards not supported). NOTE: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are not supported in Medal of Honor Airborne Demo.

*Sound: DirectX 9.0c compatible sound card (Note: For Creative Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista you should expect lower performance)

Πρέπει να είσαι ηλίθιος να βγάζεις το 2007 καινούριο παιχνίδι που θέλει να χτυπήσει την αγορά και το CoD αντίστοιχα, και να μην υποστηρίζεις 64bit και διπύρηνους ενώ παράλληλα έχεις πρόβλημα με την Audigy... Αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ αν το έβγαλες βιαστικά και πρόχειρα!

Εγώ όχι μόνο δε θα το πάρω τελικά, ενώ το περίμενα πως και πως, αλλά ούτε θα μπω στον κόπο να το κατεβάσω για να δω από περιέργεια πως είναι. :mad:

@Snips: Κι άλλοι είχαν πρόβλημα με Quad, αλλά δε θυμάμαι σε ποιό forum το διάβασα...

Για το προβλημα με την επανεκινηση.Εγω το ελυσα ως εξης : εκανα ενα image του original dvd και το φορτωσα με την πιο προσφατη εκδοση των daemon tools.Μολις ανοιξε το splash screen το εκλεισα και πηγα να κανω εγκατασταση manual τρεχοντας το setup μεσα απο το dvd.

Και εμενα το ιδιο προβλημε με XP.+latest Deamon Tools.

ΘΑ δοκιμασω να κανω εγκατασταση manual...

:X: :TD:

EDIT:

Εκτελω το Setup απο το DVD...κλακ οι WD.

Εκτελω το Αutorun απο το DVD...κλακ οι WD.

Κανω image(ξανα) και mount...κλακ οι WD.

Αντιγραφω τα αρχεια απο το DVD στο HDD εκτελω το Setup...κλακ οι WD.

Εκτελω το Αutorun απο τα αρχεια του ΗDD και μετα Install μπενει κανονικα...

WTF???:mad:

οπου κλακ το κλειδωμα τον κεφαλων,απο το restart.:D

Για αυτο το λογο προτιμω τα 32-bit λειτουργικα.....

- Καλα κανατε καποιοι και το αποκτησατε απο τον Μαυρογενη

απο οτι ακουω απο πολλους δεν αξιζει τα λεφτα

Αρχική απάντηση από Vasot

Για αυτο το λογο προτιμω τα 32-bit λειτουργικα.....

Νομίζω πως είναι άστοχη η παρατήρηση... Και με τα ΧΡ SP2 32bit έχουν πολλοί πρόβλημα.

Ακόμα και απο δίκτυπ που προσπάθησα να κάνω install.... ΚΛΑΚ!

Και οι κρετίνοι ακόμα να βγάλουν patch! Λες και είναι δύσκολο, μετά από τόσο ντόρο!

εμενα παντως μου αρεσει ειναι κλασσικο fps και το γουσταρω..εχει αρκετα καλη και γρηγορη μηχανη γραφικων...επισης το παιξα χωρις v-sync και δεν μου βγαλε εντονο tearing...

αρκετα καλο aim...και πολυ καλο sniping με 10x zoom...

2002858609365630704_rs.jpg2002889959439502168_rs.jpg

2002882883804276574_rs.jpg

’τιμε με πρόλαβες...:D

Νταξ παιζεται μωρε..καλο ειναι...!

Απο FPS παιζω 80-110++(δεν τα εχω συγκρατησει ακριβως)με το συστημα Default,ολα Full.

Moreeee...

2003843904044765149_th.jpg

2003811892908587024_th.jpg

2003802897692743682_th.jpg

2003862815392435377_th.jpg

Να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό που μου παίζει με Quad κανονικά δηλαδή?

Πάντως είναι πολύ καλό.

Αρχική απάντηση από BlueChris

Να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό που μου παίζει με Quad κανονικά δηλαδή?

Πάντως είναι πολύ καλό.

γιατι το λες αυτο και γω με quad το τρεχω κανενα προβλημα...

Απλά φαντάστηκα επειδή το διάβασα ποιο πάνω πως κάποια παιδιά με Quad έχουν πρόβλημα για αυτό.

δεν νομιζω..το μονο προβλημα που ισως συναντησει καποιος ειναι στην μη συμβατοτητα με 64μπιτ..

κατα τα αλλα εγω το τρεξα image κατευθειαν απο τον σκληρο δηλαδη...και αν αντιμετωπισεις προβλημα με το dvd μπορεις απλα να του περασεις ενα fix image file..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.